ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η πρόταση της Cyta στον ΑΠΟΕΛ φέρνει αντιδράσεις

Θα ζητήσουν από τον γενικό ελεγκτή να εξετάσει την συγκεκριμένη συμφωνία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων των ποδοσφαιρικών ομάδων είναι πάντα στην επικαιρότητα και τα δεδομένα αλλάζουν, μέχρι και τις τελικές συμφωνίες.

Ομόνοια και ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει ως γνωστόν με την PrimeTel, ενώ ο Ερμής με την Cablenet, όπου είναι ο νέος «παίκτης» στα τηλεοπτικά δρόμενα του ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν υπογράψει πουθενά ακόμα και μελετούν τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους. Με τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν συμφωνήσει με την ΚΟΠ TV.

Σημερινές πληροφορίες φέρνουν τον ΑΠΟΕΛ να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την CytaVision, καθώς ο οργανισμός έχει ανεβάσει την προσφορά τους προς τους πρωταθλητές. Οι πληροφορίες μιλούν για προσφορά κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μία πρόταση που φέρνει αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες και κυρίως από τους άλλους μεγάλους συλλόγους της χώρας μας. Όπως πληροφορούμαστε, θα ζητήσουν από τον γενικό ελεγκτή να εξετάσει την συγκεκριμένη συμφωνία, εάν και εφόσον υπάρχει κατάληξη.

Διότι, πολύ απλά θεωρούν πολύ μεγάλο το ποσό που θα δώσει ο ημικρατικός οργανισμός στον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να διερευνηθεί από τον γενικό ελεγκτή.

Θυμίζουμε ότι ο γενικός ελεγκτής έχει παρέμβει και είχε κρίνει ως μην συμφέρουσες για το κράτος και παλαιότερες συμφωνίες του ημικρατικού οργανισμού, σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

Και να ήταν μόνο αυτό; Τρως το γκολ και δεν βλέπω ν’ αλλάζουν κάπως τα πράγματα. Δηλαδή αυτό που λέμε plan B, ούτε για δείγμα. ...
Χρίστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζουν το εξαιρετικό τέρμα του Μιχαΐλοβιτς

ΑΠΟΕΛ: Ευρώπη αγάπη μου

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι στον αγώνα με την Ντούντελανζ ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
X