ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ούτε έξω από το γήπεδο να μην περνούν»

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου.

Αναλυτικά:

Για τα επεισόδια: «Στο ποδόσφαιρο έχουν μπει ανθρώποι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Τους προβάλουμε και τους κάνουμε και το χατίρι. Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ήθελαν να παίξουν τους μάγκες. Δυστυχώς είναι το πιο λυπηρό πράγμα που γίνεται και από την άλλη θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Ειλικρινά αυτό είναι θέμα όλων μας. Αν τους αφήσουμε θα πληρώσουμε όλοι. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι από το γήπεδο. Μπορεί να φύγουν 20 και να έρθουν 20 χιλιάδες».

Για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης: «Ήταν ένα παιχνίδι φιλικό και εμείς ένεκα καιρικών συνθηκών είπαμε να βάλουμε τους φίλους των δυο ομάδων στην ίδια κερκίδα. Υπήρχαν δυο αστυνομικοί που έπιναν το φραπεδάκι τους και όλα κυλούσαν ομαλά. Και 2-3 λεπτά πριν το τέλος ήρθαν οι ανεγκέφαλοι. Αν ξεκινήσουμε να φέρνουμε αστυνομικούς και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε φιλικά τότε τι να πω».

Για το πως θα αντιμετωπιστεί το όλο θέμα: «Για να αντιμετωπιστεί το θέμα πρέπει να βγούμε στην αντεπίθεση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει ούτε έξω από τα γήπεδα να βγουν».

Για την ομάδα: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Είδαμε βελτίωση από το πρώτο μας φιλικό, είμαστε και πιο πίσω από τον ΑΠΟΕΛ σε επίπεδο ετοιμότητας. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα έχουμε μια ανταγωνιστική και νεανική ομάδα».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση