ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το εκτίμησα πάρα πολύ»

Ο Γιώτης Εγκωμίτης αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού Άχνας και μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στον συνάδελφο Γιώργο Λογίδη ανέφερε αρχικά:

«Είχαμε μιλήσει και πιο παλιά με τον πρόεδρο και το εκτίμησα πολύ που ήμουν η πρώτη επιλογή για την ομάδα. Ζητήσαμε κάποια πράγματα, τα οποία ήταν δύσκολο να γίνουν την δεδομένη στιγμή. Όμως, δεν άφησα την ομάδα, έμεινα εδώ και μετά τα ναυάγια με τους δύο προπονητές, είχαμε ξανά συζητήσεις με τον πρόεδρο και καταλήξαμε».

Για το αν είναι έτοιμος: «Η αλήθεια είναι ότι για ένα νέο προπονητή πάντα είναι δύσκολο. Είτε πάει στον Απόλλωνα. Είτε πάει στην Ανόρθωση. Είτε στον Εθνικό που πάω εγώ τώρα. Η ζωή δεν έχει εύκολα χαλιά να περπατάς. Το ρόστερ μας είναι αρκετά καλό. Έχουμε κρατήσει σχεδόν όλους τους παίκτες που είχαμε πέρσι. Έχουν φύγει μόνο πέντε. Αλλά, έχουμε ενισχυθεί με κάποιους νεαρούς. Έχουμε ένα κράμα με νεαρούς και μεγάλους παίκτες. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ».

Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες στο ρόστερ: «Προς το παρών δεν έχουμε εκκρεμότητες. Ίσως στην πορεία να γίνει κάτι. Πάντα αφήνεις κάποια παράθυρα ανοικτά και στην πορεία της προετοιμασίας κρίνεις ανάλογα».

Για τα θέματα της προετοιμασίας: «Είναι ζητήματα που παραμένουν στάσιμα, διότι ο πρόεδρος περίμενε να έρθει ο νέος προπονητής, γιατί θα μπορούσε να ζητούσε κάποια άλλα πράγματα. Έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Θέλουμε να πάμε στο εξωτερικό, αλλά είναι και το οικονομικό στην μέση. Θα δούμε όμως τις επόμενες μέρες».

Για τον στόχο: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα παίζει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Να έχουμε μία πορεία στην μέση της βαθμολογίας και να αποφύγουμε την διαβάθμιση όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Για την πρόσληψη του Μπεν Σιμόν: «Είναι ένας προπονητής που τον γνωρίζουμε από την παρουσία του στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Έχω εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή που τον επέλεξε. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για την Εθνική και η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που μπορούσε. Θα έπρεπε να γίνει κάτι. Όμως, να φτάνουμε να φέρνουμε κάποιο ξένο προπονητή και να μην βρίσκουμε κάποιο δικό μας, δεν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, είναι καλός προπονητής, που αν έχει τις βοήθειες θα μπορεί να προσφέρει στην Εθνική μας ομάδα».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση