ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το εμπάργκο να γίνει ευλογία»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας ήταν καλεσμένος των συναδέλφων Γιώργου Παττίχη και Ονησίφορου Σταύρου. Ο Κίκης Φιλίππου αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώτη Εγκωμίτη για τον πάγκο της ομάδας καθώς και στις ευκαιρίες που θα δοθούν στους νεαρούς.

Αναλυτικά:

Για τον Εγκωμίτη:

«Ήταν η θέση μας από την αρχή, αν θέλετε η πρώτη απόφαση που πήραμε για τον προπονητή. Δυστυχώς η πρώτη επαφή που είχαμε αν και ήταν θετικός μετά προβληματίστηκε για άλλους λόγους. Χθες είχαμε θετική κατάληξη και έτσι θα πάρει την τύχη της ομάδας στα χέρια του»

Για την ομάδα:

«Το 85 τοις εκατό της ομάδας της περσινής έχει μείνει στην ομάδα. Σίγουρα έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που μας έχουν βοηθήσει. Εδώ και κάποια χρόνια κτίζουμε μια ομάδα με μικρούς που έχουν άφθονο ταλέντο. Ο Γιώτης ξέρει αυτά τα παιδιά και αν και κάποιοι πιστεύουν ότι το εμπάργκο είναι κατάρα για τον Εθνικό στο τέλος μπορεί να εξελιχθεί σε ευλογία. Οι νεαροί πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες».

Για τους νεαρούς:

«Αυτά τα παιδιά τα παρακολουθώ από κοντά, χθες μίλησα με τον γυμναστή αν τα παιδιά αυτά έχουν τις δυνατότητες να ανταποκριθούν. Ο γυμναστής μου είπε αυτά που περίμενα και εγώ και ότι τα εργομετρικά έχουν δείξει ένα φανταστικό αποτέλεσμα γι’ αυτά τα παιδιά. Έχουν τις δυνάμεις άρα γιατί να μην τις δείξουν μέσα στο γήπεδο. Ενθουσιαζόμουν όταν τους έβλεπα στη δεύτερη ομάδα, γιατί να μην δείξουν και στην πρώτη ομάδα τι μπορούν».

Για Κατσαράβα και Ζελάγια αν είναι μεγάλες απώλειες:

«Σίγουρα είναι δύσκολο και δεν είναι τυχαίο ότι πήγαν σε μεγαλύτερες ομάδες. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι νεαροί που είναι παικταράδες και περιμένουν την ευκαιρία να την αρπάξουν. Θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους αυτά τα παιδιά»

Για τα στοιχεία που έχει ο Εγκωμίτης:

«Ήθελα να πιστέψει στον εαυτό του, έχει ένα πάθος και στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από κανέναν, αντιθέτως».

Για τις ευκαιρίες:

«Είμαστε μια κλειστή κοινωνία, ακόμα και ο κόσμος μας το ζητά να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά που ασχολούνται από 10 χρονών στην ομάδα και στο τέλος χάνονται. Θα είναι καλό να δώσουμε ευκαιρία. Δεν έχουμε και άλλη επιλογή σαν σωματείο, δεν θα αντέξουμε αν δεν έχουμε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας».

Για τους ξένους:

«Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να φέρεις ξένους λόγω του ότι το κάνουν οι άλλοι. Είμαι βέβαιος ότι με το πάντρεμα παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών θα πετύχουμε κάτι καλό».

Για Χαραλάμπους και Μούσιτς:

«Ο Μιχάλης Χαραλάμπους είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας, ένα ταλέντο που δώσαμε στον ΑΠΟΕΛ, είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας. Δυστυχώς δεν είχε τις ευκαιρίες όπως ήταν φυσιολογικό. Εδώ θα αρπάξει τις ευκαιρίες. Όσο αφορά τον Μούσιτς και αυτού ο πατέρας του ήταν παλαιότερα στον Εθνικό. Είναι παιδιά που τα ξέραμε τα πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν».

Για τα τηλεοπτικά:

«Το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος, ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, είναι ένα θέμα σοβαρό που έχει σχέση με την επιβίωση των σωματείων. Δεν υπήρξε καμιά φορά θέμα για το ΚΟΠ TV. Νομίζω κανένας δεν θέλει να χαθούν ομάδες από το πρωτάθλημα με μπροστάρη τον πρόεδρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X