ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
26 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τελειώνει επιτέλους

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

 Το πιο σημαντικό κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό στον Εθνικό Άχνας είναι αυτό του προπονητή. Ο Γκεόργκι Νταρασέλια δεν υπέγραψε ποτέ στον Εθνικό και παρά το γεγονός πως στον Εθνικό είχαν ως δεδομένη τη συμφωνία με τον Γεωργιανό έμειναν στο τέλος με άδεια χέρια. Έτσι το ψάξιμο για προπονητή έφερε τον Βέλεφ ένα βήμα πριν από το «Δασάκι».

Βέβαια στον Εθνικό τα πάθημα έγινε μάθημα και έτσι κρατούν μικρό καλάθι σχετικά με το όλο θέμα. Ο Βούλγαρος προπονητής φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Εθνικό Άχνας, όμως μέχρι να πατήσει Κύπρο και να βάλει την υπογραφή του τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Βέλεφ όμως είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Εθνικού. Έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες της χώρας του όπως οι Λέφσκι Σόφιας, Λοκομοτίβ Σόφιας, Σλάβια Σόφιας, Ομπόριτσε, Χάσκοβο και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο και δείχνει ένα καλό προπονητή. Βέβαια τα πάντα θα φανούν στο γηπέδου αν και εφόσον υπογράψει και τελειώσει το θέμα οριστικά. Μέχρι τότε οι φίλοι του Εθνικού πρέπει να κάνουν υπομονή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση