ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περιμένουν σήμερα τον προπονητή αλλά...

Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με τον προπονητή στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα έχει συμφωνία με τον Γκεόρκι Νταρασέλια ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για υπογραφές, όμως τις προηγούμενες μέρες ο Νταρασέλια ανακοινώθηκε τις προηγούμενες από την Ντίλα Γκόρι.

Ο ίδιος ο Νταρασέλια διαβεβαίωσε τον Εθνικό Άχνας πως δεν ισχύει καμιά ανακοίνωση από την Ντίλα Γκόρι και πως σήμερα θα έρθει στην Κύπρο. Στον Εθνικό δείχνουν εμπιστοσύνη στον Νταρασέλια όμως κρατούν ταυτόχρονα μια πισινή. Μέχρι να ξεκαθαρίσει πάντως το όλο θέμα υπεύθυνος στις προπονήσεις είναι ο Γιώτης Εγκωίτης.

Μάλιστα χθες ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Εθνικού. Αυτή την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν και τα εργομετρικά τεστ ώστε να διαφανεί η κατάσταση τους. Χθες πάντως απουσίαζα οι Πιντσέλι, Στόιτσιεφ και Ιλουρίντζε, οι οποίοι θα έρθουν στην Κύπρο μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ώστε να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα και ο Εθνικός θα ξέρει αν θα πρέπει να κινηθεί στην αγορά για προπονητή ή όχι. Μέχρι τότε το μόνο που μπορούν να κάνουν στον Εθνικό είναι υπομονή για να δουν αν ο Νταρασέλια θα έρθει τελικά Κύπρο ή όχι.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση