ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα»

Ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή πορεία του Εθνικού και στο μεταγραφικό εμπάργκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τη φετινή πορεία του Εθνικού:

«Ξεκινούμε, βάζουμε κάποιους στόχους και σίγουρα για να πετύχεις τους στόχους χρειάζεται πολλή δουλειά. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε με τα σημερινά δεδομένα. Το πρώτα μας μέλημα ήταν να σωθεί η ομάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος πέτυχε και θα μπορούσε εάν το πιστεύαμε να είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. »

Για το μεταγραφικό εμπάργκο

«Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται τώρα στην ομάδα. Σχεδόν το 90% των παικτών έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Μπορεί αυτό το εμπάργκο να μας βγει σε καλό στο τέλος. Έχουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας τα οποία ίσως να τα αδικούσαμε και να μην τους δίναμε την ευκαιρία. Θα δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά για να δείξουν ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν.»

Για το θέμα του προπονητή:

«Την ερχόμενη βδομάδα θα συζητήσουμε το όλο θέμα. Αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν μέσα και άλλα πράγματα όπως είναι το οικονομικό. Υπήρξε μια πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή, είμαστε ευχαριστημένοι. Σε κάποια μεγάλα παιχνίδια διεκδικήσαμε και βαθμούς.

Για την οικονομική κατάσταση των μικρών σωματείων:

«Με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν και εξελίσσονται καθημερινά, με τα σωματεία τα μικρά όπως είναι ο Εθνικός, αν δεν γίνει κάτι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η μικρή Κύπρος, στη FIFA και στην UEFA παίρνει τα εύσημα στο εξωτερικό, στο εσωτερικό δεν ξέρω, κρίνετε το μόνοι σας. Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό, κανένας δεν το αγγίζει και μπορεί να υπάρχει και σκοπιμότητα. Κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν έχουν μείνει αρκετοί οι οποίοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο.»

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση