ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν «Χ»άρηκε κανείς

Σ’ ένα παιχνίδι με εξαιρετικά διαστήματα και ρυθμό ο Εθνικός Άχνας και ο Άρης έμειναν στο 1-1. Άνοιξε νωρίς το σκορ για τους Λεμεσιανούς ο Αντωνίου με τον Κατσαράβα να απαντά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ισοπαλία δεν βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες για τον στόχο τους καθώς ο Άρης δεν κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του, ενώ ο Εθνικός έχασε δυο βαθμούς για την προσπάθεια που κάνει ώστε να τερματίσει πρώτος στο δεύτερο όμιλο.

Α’ ημίχρονο

Τέρμα με το καλημέρα είχαμε στον αγώνα. Μόλις στο 4’ ο Μάρτινς βρέθηκε στην περιοχή του Εθνικού, έκανε το γύρισμα και ο Μηνάς Αντωνίου μόνος και ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 για τον Άρη. Στο 11’ ο Κατσαράβα μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε έξω με τον διαιτητή να λέει κόρνερ. Στο κόρνερ ο Πιντσέλι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια. Στο 16΄ο Εθνικός έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Κιπιάνι εκτέλεσε ένα φάουλ με σέντρα, ο Ντόμπνιακ πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Στο 19’ έφυγε μόνος από πλάγια ο Κυπριανού, μπήκε στην περιοχή του Άρη, έκανε το πλασέ όμως ο Γιαννακόπουλος είπε όχι. Στο 27’ ο Κατσαράβα έκανε το τακουνάκι, όμως ο πορτιέρο του Άρη ήταν έτοιμος. Δυο λεπτά αργότερα ο Κατσαράβα έκανε τη κεφαλιά, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Στο 33’ ο Αντωνίου έκανε το σουτ, όμως ο Πρότσεκ ήταν έτοιμος. Στο 41’ ο Πιντσέλι έκανε ένα εκπληκτικό γύρισμα στην περιοχή του Άρη και εκεί μόνος ο Κατσαράβα μπροστά από κενή εστία έγραψε το 1-1. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Με το ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Κατσαράβα έκανε μια όμορφη μπαλιά, ο Κυπριανού πήρε το κεφάλι με τον Γιαννακόπουλο να σώζει δύσκολα με τα πόδια. Στο 50’ μπήκε στην περιοχή του Άρη από πλάγια ο Κιπιάνη, έκανε το πλασέ, όμως έσωσε για ακόμη μια φορά ο πορτιέρο του Άρη. Στο 56΄ ο Ενέσκου έκανε τη μπαλιά, ο Κυπριανού πήρε το κεφάλι χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Στο 63’ ο Πιντσέλι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τη μπάλα ωστόσο να φεύγει πάνω από την εστία του Άρη. Στο 72΄ο Αουρέλιο εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ για τον Άρη, με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι και να φεύγει έξω. Στο 79’ ο Φράγκου έκανε μια εξαιρετική μπαλιά, ο Πούλπο έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Πρότσεκ έσωσε με υπερένταση. Ο ρυθμός πάντως σταδιακά έπεσε και δεν υπήρξε άλλη καλή φάση στον αγώνα με το 1-1 να μην βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες.

Ενδεκάδες:

Εθνικός Άχνας: Πρότσεκ, Φιλίποφ, Σικάρκσι, Αρέστη, Ντόμπνιακ, Ενέσκου, Πιντσέλι, Κυπριανού, Κιπιάνι, Κρατσούνοφ, Κατσαράβα

Άρης: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Ράντου, Θεοφίλου, Παχίπης, Αουρέλιο, Γιούσεφ, Βέλνα, Αντωνίου, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση