ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαγκαφάς: «Η ομάδα θα κάνει ακόμη 7 προσθήκες»

Ο Σάββας Μαγκαφάς στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ξεκινά η χρονιά και για τον Ερμή. Η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις και την προετοιμασία για μια δύσκολη χρονιά στην οποία ο στόχος είναι η ομάδα να φθάσει ψηλά. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ερμή, Σάββας Μαγκαφάς, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Είχαμε την πρώτη μας προπόνηση. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με την περσινή. Είχαμε τους 15 ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο αλλά και κάποια παιδιά που περνούν από δοκιμαστικά. Περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες» 

Για τον προγραμματισμό: «Η ομάδα θα κάνει ακόμη 7 προσθήκες. Αν βρούμε και νεαρό στον κατάλογο β τότε θα τον αποκτήσουμε»

Για το αν θα γεμίσουν οι θέσεις των ξένων – κοινοτικών: «Περιμέναμε απαντήσεις από Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν φθάσαμε σε συμφωνία άρα ίσως εξαντλήσουμε τις θέσεις των κοινοτικών και των ξένων»

Για τις επόμενες ανακοινώσεις: «Σίγουρα με τη νέα εβδομάδα θα έχουμε νέα. Θα φέρουμε 7 ποδοσφαιριστές ενδεκάδας στους οποίος θα βασιστούμε και θα δώσουν μια έξτρα ώθηση στην ομάδα»

Για την προετοιμασία: «Μέχρι τις 15 του μήνα θα είμαστε εδώ στο γήπεδο που κάνουμε προπονήσεις και μετά θα μεταφερθούμε στον Αγρό. Εκεί θα δώσουμε ένα φιλικό με τη Δόξα. Έχουμε και ένα φιλικό με την ΕΝΠ»

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X