ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαγκαφάς: «Ελπίζουμε να κλείσουν θετικά Κιπιάνι και Δημητρίου»

Ο Σάββας Μαγκαφάς στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τρεις ανακοινώσεις υπήρξαν χθες για τον Ερμή και ο προγραμματισμός τρέχει. Οι «φτεροπόδαροι» σιγά σιγά φθάνουν προς την τελική μορφή που θα έχει η ομάδα και αυτό που μένουν είναι οι τελευταίες πινελιές. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ερμή, Σάββας Μαγκαφάς, παραχώρησε δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Ντε Μέλο: «Είναι ένας νεαρός ο οποίος αγωνιζόταν στην 1η κατηγορία της Βραζιλίας. Είναι το πρώτο του ταξίδι εκτός Βραζιλίας. Ευχόμαστε να είναι δυνατός υγιείς και να μας βοηθήσει»

Για τον Πουτζιουρή: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα μας. Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Ερμής. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και να επεκτείνουμε το Κυπριακό στοιχείο»

Για το πρωτάθλημα: «Είναι η ιδιομορφία των 12 ομάδων αλλά και της διαβάθμισης. Θα είναι ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε μια ομάδα που θα αγωνίζεται με πάθος και δύναμη αλλά και να παίζει σωστό ποδόσφαιρο»

Για τον προγραμματισμό: «Θα υπάρξει προσθήκη ενός επιθετικού και από εκεί και πέρα θα δούμε και στα φιλικά»

Για τον Δημητρίου και τον Κιπιάνι: «Είναι δυο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν. Ο Δημητρίου είναι Κύπριος και θέλουμε το Κυπριακό στοιχείο. Ο Κιπιάνι ήταν στον Εθνικό και την Ομόνοια. Ξέρει το Κυπριακό πρωτάθλημα και ελπίζουμε πως και οι δυο θα κλείσουν»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X