ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαγκαφάς: «Ακόμη 2 μεταγραφές»

Ο Σάββας Μαγκαφάς στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Συνεχίζει την προετοιμασία του o Eρμής ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ακολουθεί. Η ομάδα δίνει σήμερα φιλικό με την Ανόρθωση και είναι ένα δυνατό τεστ για να δει που βρίσκεται η ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό ο συνεργάτης του προπονητή του Ερμή, Σάββας Μαγκαφάς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το σημερινό φιλικό με την Ανόρθωση: «Είναι ένα φιλικό παιχνίδι σε περίοδο προετοιμασίας. Είναι για τον προπονητή ο οποίος θα δει αυτά που θέλει. Θα δει τα λάθη για να τα διορθώσει αλλά και τα θετικά. Είναι ένα δυνατό φιλικό που θέλουμε να πάμε εκεί να παίξουμε σωστό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο και φυσικά να το απολαύσουμε»

Για το πρωτάθλημα και την προετοιμασία του Ερμή: «Προσωπική μου άποψη είναι πως θα είναι ένα πρωτάθλημα εκπλήξεων. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και να τα πάμε καλά. Έχουμε 25 μέρες να καλύψουμε 2 θέσεις ακόμη. Επιθετικός και ακραίος επιθετικός. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός ώστε να βρούμε ποδοσφαιριστή απ’ το πάνω ράφι που θα ρίξει τις απαιτήσεις του. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και γι’ αυτό δεν θα κάνουμε μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Το πλεονέκτημα μάλιστα της ομάδας μας είναι πως έχουμε νεαρούς που μπορούν να βοηθήσουν. Μια δεκάδα κύπριων που μπορούν να βοηθήσουν»

Για τον Μάριο Δημητρίου: «Μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής αλλά είναι στα χέρια της Ομόνοιας το πως θα το χειριστεί»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X