ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: Το πλάνο για τους Κύπριους

Ο Ερμής για ακόμη μια χρονιά θα επενδύσει σε μια καλή βάση από Κύπριους ποδοσφαιριστές

Εφραίμ Γεωργίου

Ο προγραμματισμός τρέχει και για τον Ερμή. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θα χρειαστεί ενίσχυση για τη νέα σεζόν και στόχος σαφώς είναι το βήμα πιο πάνω. Στο πλάνο για ακόμη μια χρονιά υπάρχει έντονο το Κυπριακό στοιχείο. Αυτό είναι κάτι που εφαρμόζει πιστά ο Ερμής και θα συνεχίσει να το κάνει.

Ουσιαστικά ο Ερμής δίνει την ευκαιρία στον Κύπριο ποδοσφαιριστή να αναδειχθεί και να διεκδικήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι απ’ τις λίγες ομάδες στο πρωτάθλημα μας που δίνει ευκαιρίες στους Κύπριους ποδοσφαιριστές ώστε να αγωνίζονται και σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν το μετανιώνουν.

Ο Λούκας Φανιέρος ξέρει πως το κλειδί για μια καλή ομάδα είναι να υπάρχει μια σωστή βάση από Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αυτό βέβαια φαίνεται και στην πράξη. Την περασμένη σεζόν το 25% των αγωνιστικών λεπτών της ομάδας αφορούσε Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Έτσι και φέτος το πλάνο αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές θα είναι η βάση του Ερμή και μαζί με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ξένων ποδοσφαιριστών η ομάδα θα παλέψει για το βήμα πιο ψηλά. Πάντως για την ώρα η τεχνική ηγεσία αξιολογεί συνεχώς ποδοσφαιριστές και σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X