ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: Θυμήθηκαν το «π@ρνη μπάλα» του Όσιμ!

Ανάρτηση-ξέσπασμα για τις συνεχόμενες ήττες στην τρίχα

Πέρασαν πολλά χρόνια από μια δήλωση «σταθμός» στο ποδόσφαιρου του θρύλου παίκτη και προπονητή Ίβιτσα Όσιμ για την μπάλα και μια…ιδιότητάς της αλλά στον Ερμή δεν την ξέχασαν.

Το αντίθετο μάλλον ισχύει αφού την επικαλέστηκαν για να δώσουν έμφαση στην ατυχία που κρατά την ομάδα τους μακριά από τις νίκες,

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

«-Η μπάλα εξακολουθεί να είναι πόρνη; Θέλετε 19 χρόνια μετά τη δήλωσή σας να συμπληρώσετε κάτι ρωτήθηκε κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ και απάντησε:

«Δύσκολα μπορεί να προσθέσει κανείς κάτι. Η πόρνη είναι και παραμένει πόρνη. Θεραπεία δεν υπάρχει. Καμιά φορά σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ελπίδα όμως αυτή εντέλει σε «πουλάει». Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει πάντοτε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα. Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι όταν εξεστόμισα την παραπάνω φράση εμείς είχαμε ωφεληθεί στο τελευταίο παιχνίδι από τα τερτίπια της μπάλας. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι η φράση που εγώ χρησιμοποίησα ήταν «η μπάλα είναι π.....α ολκής» αλλά ο Δημήτρης Παναγιωτάκης το μετέφρασε ως «η μπάλα είναι πόρνη», γιατί όπως μου εξήγησε το θεώρησε λίγο τραβηγμένο. Εγώ πάντως επιμένω ότι μόνο μια «π***να ολκής» μπορεί να κάνει τέτοια τερτίπια".

Υ.Γ. Δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί εάν πραγματικά υπάρχει Θεός ο φετινός Ερμής Αραδίππου δεν έπρεπε να κινδυνεύει με βάση το τι δίνει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε πως υπάρχει και θα γυρίσει ο τροχός δεν πάει άλλο...».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X