ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν με σεβάστηκε η Cyta»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.

Αναλυτικά:

Για τη συμφωνία με την Cablenet: «Αυτή η συμφωνία με χαροποιεί ιδιαίτερα και προσωπικά καθώς έδωσα με αυτή την πράξη μια ακόμη ευκαιρία σε όλες τις ομάδες για να κλείσουν πιο ψηλά τα δικαιώματα τους. Η Cablenet είναι έτοιμη να μπει δυνατά στο παιχνίδι».

Για την ΚΟΠ TV: «Δεν επηρεάζεται η ΚΟΠ TV η κίνηση αυτή. Ουσιαστικά μπορεί να κλείσει συμφωνία με την Cyta ή την Primetel. Η Cyta με μείωσε σαν ομάδα με το ποσό που μας έδινε. Η συμφωνία με την Cablenet είναι το 1/3 πιο ψηλή».

Για το γηπεδικό: «Σε ένα χρόνο θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις για το γήπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε από που γεννηθήκαμε και πως μεγαλώσαμε. Πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι πως δεν μπορείς να βγάζεις μια ομάδα εκτός από τον τόπο της. Σου το λέω πως όταν ο Ερμής κάνει το γήπεδο θα μπει μέσα στις 4-5 μεγάλες ομάδες του τόπου και θα αγωνίζεται ακόμη και στην Ευρώπη. Σε όποιος αρέσει να το ακούν ας το ακούν σε όποιος όχι, ας μην ακούν».

Για τον σχεδιασμό: «Έχουμε ακόμη 3-4 ελλείψεις. Έρχονται συνέχεια ποδοσφαιριστές. Αυτή τη χρονιά θα αφήσω τον προπονητή και δεν θα εμπλακούμε. Θα τον κρίνω και με τα καλά του και με τα κακά του, όμως όλα δείχνουν πως γίνεται μια καλή δουλειά».

 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ