ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα κερδίσουμε το στοίχημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο προπονητής του Ερμή Νίκος Παναγιώτου. Ο τεχνικός του Ερμή μίλησε για την πρώτη προπόνηση, για τις μεταγραφές, για το νέο πρωτάθλημα αλλά και τον τερματοφύλακα της Χιλής.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη προπόνηση: «Το καλύτερο για εμάς είναι το γεγονός πως ξεκινήσαμε. Μπήκαμε σε ένα γνώριμο χώρο για εμάς, με αρκετά νέα παιδιά, και ξεκινούμε τη δουλειά».

Για τον προγραμματισμό: «Χτίζουμε μια νέα ομάδα, ένα νέο Ερμή, αν και στην πρώτη προπόνηση χθες βλέπουμε πως τα νέα αποκτήματα είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Όσοι ανακοινώθηκαν ήταν χθες στο γήπεδο, και το μόνο που απομένει είναι να έρθουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι υπόλοιποι που θα έρθουν. Θα γίνουν τουλάχιστον 6 μεταγραφές. Θα κάνουμε κάποιες επιλογές και οι παίκτες που βλέπουμε ελπίζουμε θα δώσουν αυτά που μας έδειξαν. Το ρίσκο θα είναι αρκετά μεγάλο, όμως θα κερδίσουμε το στοίχημα και θα φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε μια ομάδα που θα δηλώνουμε παρών και θα έχουμε πιο ψηλές βλέψεις».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Βλέπουμε πως όλες οι ομάδες της εξάδας θέλουν το κάτι περισσότερο. Θέλουν να ρίξουν τον ΑΠΟΕΛ από την κορυφή. Βλέπουμε ομάδες του δεύτερου γκρουπ να ενδυναμώνονται και να έχουν στόχο την εξάδα. Πιστεύω πως περίπου 9-10 ομάδες θα είναι πολύ ανταγωνιστικές».

Για τον Ιγνάτοβιτς: «Μιλάμε για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό. Θα ψάξουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε να φέρουμε και άλλους τέτοιους παίκτες».

Για τον Μπράβο: «Η διαδικασία των πέναλτι είναι μια διαδικασία που ο κάθε τερματοφύλακας επιζητά στις μεγάλες διοργανώσεις. Γιατί αν αποκρούσεις πέναλτι είσαι ήρωας αν όχι δεν θα σου πει κάποιος κάτι. Η μαγκιά είναι όμως να έχεις την ηρεμία τη συγκέντρωση ώστε να αποκρούσεις. Αυτό έκανε ο Μπράβο και ανέβηκε επίπεδο».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ
X
X