ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό κτύπημα από Ερμή

Ο Ερμής Αραδίππου μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών ανακοίνωσε δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Έτσι η ομάδα της Αραδίππου συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς τον προγραμματισμό της. Ο σκοπός της επιτροπής προγραμματισμού είναι να έχει το ρόστερ σε όσο το μεγαλύτερο βαθμό συμπληρωμένο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Φοφανά και του Ζαχαρία Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Gaoussu Fofana. Το νέο απόκτημα του φτερωτού Θεού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1. Ο ακραίος επιθετικός απο την Ακτή Ελεφαντοστού είναι γνώριμος στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου από τη παρουσία του στις Ομόνοια, Ανόρθωση και Δόξα. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ζαχαρία Θεοδώρου. Το νέο απόκτημα του φτερωτού Θεού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1. Ο Κύπριος μέσος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην ομάδα της Αγίας Νάπας. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ