ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μια ανακοίνωση για όλους»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό:

«Θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Ήδη έχουμε συμφωνήσει με 3-4 ποδοσφαιριστές. Όταν μαζευτεί ένας καλός αριθμός θα γίνει μια ανακοίνωση για όλους. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα θα είναι παίκτες ποιότητας οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω».

Για την προετοιμασία:

«Η προετοιμασία θα αρχίσει αρχές Ιουλίου. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην Κύπρο. Ο στόχος είναι η ομάδα να είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τα τηλεοπτικά:

«Γίνονται κάποιες ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά. Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το 2019, δεν βιαζόμαστε. Ο πρόεδρος θα επιλέξει την καλύτερη συνεργασία με το οποιοδήποτε κανάλι βρίσκεται στην τηλεοπτική αγορά».

Για το γηπεδικό:

«Έγινε μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ όπου επανατοποθετηθήκαμε επί του θέματος. Ευελπιστούμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε την θετική έγκριση από την πολεοδομία. Πρέπει επιτέλους να αποκτήσει γήπεδο η Αραδίππου και να επιστρέψει ο Ερμής στη φυσική του έδρα. Το γήπεδο πρέπει να γίνει και θα γίνει».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ