ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Με γεμίζει ο Ερμής»

Ο Νίκος Παναγιώτου είναι και επίσημα  ο νέος τεχνικός του Ερμή Αραδίππου. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

«Θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα του Εθνικού για το ενδιαφέρον που υπήρξε. Υπήρχε θέληση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερμή για την πρόταση που μου έκαναν. Έδειξαν ότι φοράνε παντελόνια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα για το νέο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα το κάνουμε, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Ο καθένας κρίνεται από το έργο που επιτελεί. Ο Ερμής είναι μια ομάδα που με γεμίζει. Για μένα είναι ευλογία που έχω την ευκαιρία να κοουτσάρω ομάδα της πρώτης κατηγορίας».

Για το χαμηλό μπάτζετ που θα έχει φέτος η ομάδα:

«Με το ίδιο μπάζετ μπήκαμε στην πρώτη εξάδα δυο φορές. Με την δουλειά των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και την υποστήριξη της διοίκησης νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την επόμενη μέρα στην Εθνική μετά την αποχώρηση του Χριστάκη Χριστοφόρου:

«Πριν το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ είχα τονίσει ότι η Εθνική χρειάζεται περισσότερη θέληση και περισσότερο τσαμπουκά. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν σε κάθε παιχνίδι. Από πλευράς ομοσπονδίας προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο. Έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα στο κομμάτι οργάνωση. Νομίζω ότι έχουμε ικανούς προπονητές οι οποίοι μπορούν και έχουν τα φόντα να οδηγήσουν την Εθνική στις επιτυχίες. Χρειάζεται δουλειά και θέληση από όλες τις πλευρές για να ανεβάσει επίπεδο η Εθνική».

 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ