ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Welcome back»

Ο Νίκος Παναγιώτου επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο Ερμής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κύπριου στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

 Ως προς την αναζήτηση του νέου προπονητή που θα αναλάβει την αγωνιστική χρονια 2017-2018 στον Ερμη Αραδίππου ,το σωματείο μας μετά απο πολλές συσκέψεις ,βλέποντας το παρελθόν και φέρνοντας πολλές νέες προτάσεις στο τραπέζι φέρνει στην καταλήγει σε μια παλαιότερη Ως προς την αναζήτησή του νέου προπονητή που θα αναλάβει την αγωνιστική χρονια 2017-2018 στον Ερμη Αραδίππου το σωματείο μας μετά απο πολλές συσκέψεις βλέποντας το παρελθόν και φέρνοντας πολλές νέες προτάσεις στο τραπέζι συσκέψεων φέρνει στην επιφάνεια μια παλαιότερη συνεργασίας.

Η εξαίρεση αυτή γινεται γιατί ο άνθρωπος αυτός ειναι μοναδικός με αρχές και τις καλύτερες προπονητικές ικανότητες που εχουμε δει ως τώρα.Η πορεία του στον Ερμή ειχε φέρει αποτελέσματα που είχαν χαροποιήσει τόσο τον πρόεδρο του σωματείου μας όσο και ποδοσφαιριστές και φιλάθλους! Υπό αυτες τις προϋποθέσεις δίνεται άλλη μια ευκαιρία σε εναν κύριο που πιστεύουμε αξίζει αυτην την θέση !

Θελω να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τον νέο μας προπονητή κ Νίκο Παναγιώτου ! Να έχουμε μια δυνατή αγωνιστική χρονιά με ηρεμία και πολλες Νίκες!Κ Νίκο welcome again στους φτεροπόδαρους !!!.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ