ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

Ο Ερμής δίνει την δική του μάχη για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Αραδίππου, με τον Μιχάλη Ανδρέου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ένα θέμα που επηρεάζει την ομάδα και θα πρέπει να δοθεί μία λύση άμεσα. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις και θα παρθούν κάποια μέτρα. Ο Ερμής έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, τα τελευταία χρόνια και έχει ξοδέψει πολλά λεφτά. Το θέμα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, είναι και οικονομικό», ανέφερε και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Έχει γίνει αρκετή πρόοδος στο θέμα του γηπέδου. Αλλά, μόνο από πλευράς του Ερμή. Υπάρχει μία βουβαμάρα από πλευράς των δημοτικών αρχών και θα πρέπει να καταλάβουν ότι το γήπεδο δεν είναι θέμα μόνο του Ερμή. Προσβάλει όλη την κοινότητα. Μία κοινότητα που έχει πάνω από 20 000 κατοίκους και όχι μόνο δεν υπάρχει γήπεδο, αλλά κανένα αθλητικό κέντρο για να μπορούν να αθληθούν οι νέοι μας. Θα γίνει μία ειρηνική πορεία προς το δημαρχείο. Έτσι, ώστε να πάρουν το μήνυμα, ότι θέλουμε γήπεδο, εδώ και τώρα. Αυτό το μήνυμα θα πάει στην Δημοτική αρχή. Έχει και εκλογές τώρα. Διότι, δυστυχώς μόνο όταν υπάρχουν εκλογές δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον».

Για το κόστος του όλου έργου: «Ακούμε ότι το κράτος θα δώσει και πολύ σωστά θα κάνει, λεφτά για το γήπεδο της Λεμεσού. Ενώ, βοήθησε και την ΑΕΚ στο γήπεδο της. Και επαναλαμβάνω. Πολύ σωστά έπραξε. Όμως, θέλει και ο Ερμής, αλλά και η Αραδίππου βοήθεια για το γήπεδο. Το κόστος είναι περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ για να γίνουν οι αλλαγές στο γήπεδο».

Για παράπονα: «Τα παράπονα μας είναι γενικότερα. Δεν είναι μόνο για την δημοτική αρχή. Εάν πάει κάποιος ένα περίπατο είτε στο Παραλίμνι και στην Πάφο, θα δει τα γήπεδα που έγιναν. Εάν έρθει στην Αραδίππου θα δει ότι δεν έγινε τίποτα. Θα δώσω ένα παράδειγμα. Ένα συμπαθέστατο χωριό της Λάρνακας. Το Αβδελλερό, που έχει 250 κατοίκους περίπου, έχουν φτιάξει γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου 700 χιλιάδων ευρώ. Και πόσο κόσμο εξηπηρετά. Γι’ αυτό, απαιτούμε και εμείς βοήθεια».

Εάν έχει ανατραπεί ο σχεδιασμός, μετά την φυγή του προπονητή και κάποιων παικτών: «Έχουν ανατραπεί εντελώς ο σχεδιασμός της ομάδας, όχι μόνο με την αποχώρηση του Κορμπεράν, αλλά έχουν φύγει και κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είχαμε στόχο να κρατήσουμε τον βασικό κορμό και να κάνουμε κάποιες ποιοτικές προσθήκες, που θα ενισχύσουν την ομάδα. Δυστυχώς αυτά έχουν ανατραπεί. Όμως, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να έχουμε μία δυνατή ομάδα».

Για τον Κώστα Καϊάφα: Ακούγονται πολλά, γράφονται πάρα πολλά. Όμως, δεν έχει γίνει καμία επαφή με κανένα προπονητή. Ούτε με τον Κώστα Καϊάφα κάναμε καμία επαφή».

Για τους παίκτες που έφυγαν και ήθελαν να κρατήσουν: «Είναι ο Αρτάμπε, ο Μπεκά και Ντε Μέλλο. Αυτοί οι τρεις ήταν στα πλάνα μας και έχουν συμβόλαιο μαζί μας και τη νέα περίοδο. Οι δύο πρώτοι ξέραμε ότι είχαν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Έκπληξη για μας ήταν η περίπτωση του Ντε Μέλο, ο οποίος είχε κάνει μία ανάρτηση στο facebook και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Όμως, έχει συμβόλαιο με τον Ερμή και αν θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα, θα πρέπει να μιλήσει μαζί μας».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ