ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποδοσφαιρική πανδαισία!

Σ’ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με επτά γκολ, ο Εθνικός κέρδισε τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με σκορ 3-4.  Μασίνουα με δύο γκολ και Γκραντίν τα γκολ της ομάδας του Κορμπεράν. Κατσιαράβα, Κιπιάνι, Φιλίποφ και Ανδρέας Ηλία τα γκολ της ομάδας της Άχνας.

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι στη Λάρνακα άρχισε με παιχνίδι κέντρου. Μέσα σε τρία λεπτά (9’ και 12’) ο Κατσιαράβα έκανε δύο καλά σουτ που απέκρουσε ο Παναγή. Στο 24’, ο Ερμής πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Γκραντίν. Ήταν η σέντρα από αριστερά από τον Χριστοφή και ο Γάλλος με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Μπογκαντίνοφ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μασίνουα με πλασέ από μπαλιά του Χατζηδημητρίου πέτυχε το δεύτερο γκολ των «φτεροπόδαρων». Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κατσιαράβα μείωσε με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι. Στο 39’ ο Μασίνουα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 3-1. Μέσα σε δύο λεπτά ο Εθνικός ισοφάρισε με γκολ των Κιπιάνι και Γκαβρίλα (42’ και 44’). Σκορ που ήταν και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Η επανάληψη άρχισε σε αργό ρυθμό. Στο 61’ ο Κατσιαράβα έκανε την κεφαλιά , όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 69’ ο Γκραντίν έκανε το σουτ, όμως απέκρουσε με δυσκολία ο Μπογκαντίνοφ. Στο 76’, ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μαρτίνιουκ. Στο 87’, ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του νεαρού Ανδρέα Ηλία μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιντσέλι.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Άχνας να προσπερνά την αντίπαλο της και να φτάνει την κορυφή του δεύτερου γκρουπ, περιμένοντας και τον αγώνα του Άρη.

Οι συνθέσεις:

Ερμής: Παναγή, Ψάλτης, Κέζος, Μπενγκά, Χριστοφή, Μαϊσουράτζε, Μαρτίνιουκ, Γκραντίν, Λίλλης, Χατζηδημητρίου, Μασίνουα

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ, Ενέσκου, Αρέστη, Κιπιάνι, Γκαβρίλα, Κατσιαράβα, Κρατσιούνοφ, Πιντσιέλι, Χάτζιαρος, Σικάρσκι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ