ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Παίκτες έκπληξη»

Δελτίο τύπου για το φινάλε της σεζόν αλλά και τις σκέψεις για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου εξέδωσε ο Ερμής. Σε αυτό αναφέρεται και για παίκτες έκπληξη που είναι σε επαφές η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο του παιχνίδι δίνει ο Ερμής Αραδίππου για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος ο Ερμής Αραδίππου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Εθνικού Άχνας την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στην έδρα του Ερμή στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η ομάδα του Ερμή λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε δεν κατάφερε να ανέβει στην πρώτη εξάδα της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι παίκτες της ομάδας θέλουν μόνο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι κάτι που θα τους εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην δεύτερη εξάδα της τελικής βαθμολογίας και θα τονώσει το ηθικό τον παικτών και των φιλάθλων. Όσο για τη διοίκηση της ομάδας έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις για μεταγραφές και παίκτες που θα αποτελέσουν έκπληξη και θα ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν». 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Λευκή πετσέτα;

Λευκή πετσέτα;

Η δήλωση του Χρύση Μιχαήλ δείχνει την δυσκολία ανατροπής των δεδομένων
24sports team
 |  ΕΡΜΗΣ
X