ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κοντά σε συμφωνία με τον Κορμπεράν»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

«Η εμφάνιση του Ερμή στο χθεσινό παιχνίδι ήταν απογοητευτική. Πλέον θα γίνει μια πολύ μεγάλη μάχη για το ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και θα εισπράξει και το έπαθλο το οποίο είναι 50 χιλιάδες ευρώ. Πρέπει να διαφυλάξουμε το πλεονέκτημα του ενός βαθμού που έχουμε όμως με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Απαιτείται μια επανεκκίνηση από εδώ και μπρος ούτε ώστε η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος.»

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο ο Κορμπεράν:

«Νομίζω είμαστε αρκετά κοντά στο να συμφωνήσουμε. Είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Εκτός απροόπου θα παραμείνει στον πάγκο. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.»

Για τα τηλεοπτικά:

«Μας ξάφνιασε η απόφαση της ομοσπονδίας. Θεληματικά και συνειδητά ακολουθήσαμε την ΚΟΠ TV. Από εκεί και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα μικρομεσαία σωματεία έπρεπε να πάνε όλα μαζί για τα τηλεοπτικά. Εύχομαι και ελπίζω να μην αδικηθούν τα μικρομεσαία σωματεία.»

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ
X