ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι αποφάσεις για τον Αντώνη Φανιέρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή και ενημερώνει για τις αποφάσεις που πήρε για τον θάνατο του Αντώνη Φανιέρου. Αναλυτικά:

«Το σωματείο μας ντύθηκε στα μαύρα. Ένας άνθρωπος δικός μας έφυγε. Ο Αντώνης Φανιέρος πατέρας του νυν προέδρου μας Λούκα Φανιέρου δεν είναι μαζί μας πλέον. Ποδοσφαιρικό γέννημα και θρέμμα, φίλος και υποστηρικτής του Ερμή Αραδίππου μέχρι το τέλος. Μεγάλο το κενό και σύσσωμο το σωματείο θρηνεί.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου συνήλθε ψες εκτάκτως και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η ομάδα ανδρών και όλες οι ομάδες νέων και παίδων να παραστούν στην κηδεία που θα λάβει χώρα αύριο στις 3 το απόγευμα από τον ιερό ναό του αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου και να καταθέσουν στεφάνια.

Η ομάδα ανδρών και όλες οι ομάδες νέων και παίδων να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017.

Να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 11.3.2017 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου εις μνήμη του αποβιώσαντος.

Ο Αντώνης Φανιέρος μας έφυγε στα 72 του και για αυτό συμβολικά η φανέλα με τον αριθμό 72 να αποσυρθεί.

Να προστεθεί το όνομα του Αντώνη Φανιέρου στην ονομασία του αθλητικού κέντρου του σωματείου μας Λευτέρη και Παναγιώτη Φανιέρου, αδελφών του αποβιώσαντος».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Λευκή πετσέτα;

Λευκή πετσέτα;

Η δήλωση του Χρύση Μιχαήλ δείχνει την δυσκολία ανατροπής των δεδομένων
24sports team
 |  ΕΡΜΗΣ
X