ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα υπάρξουν εκπλήξεις»

24sports team

info@24sports.com.cy

O Πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος (έγινε 48 χρόνων χθες) μίλησε στο Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Εξάδα:« Μου αρέσει όπως έχουν έλθει τα πράγματα. Τέσσερεις ομάδες διεκδικούν τη θέση. Σημαίνει ότι στο πρωτάθλημα υπάρχει ανταγωνισμός. Μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές θα γίνουν εκπλήξεις. Ελπίζω όχι σε βάρος της ομάδας μου. Με την αλλαγή του προπονητή, έχω μειώσει τις επαφές μου με στις προπονήσεις. Ο νέος προπονητής βλέπει το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε αυτό με τον Άρη, ενώ η Ανόρθωση έχει δύσκολο παιχνίδι με Δόξα».

Με Νέα Σαλαμίνα :«Δεν με πείραξε η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα γιατί η ομάδα έπαιξε καλά».

Γήπεδο:«Πρέπει να κάνουμε το δικό μας σπίτι. Χάνουμε λεφτά. Το δημαρχείο πληρώνει 120,000 το χρόνο, με μηδέν έσοδα. Πρέπει να γίνει γήπεδο για να υπάρχουν έσοδα».

Σχέση με Ομόνοια: «Είμαστε συγχωριανοί.Υπάρχουν κόντρες  παλιές. Πρέπει να εκλείψουν. Προσπάθησα για ενοποίηση αλΛά οι φανατικοί των κομμάτων δεν ήθελαν. Δεν μπορεί το σωματείο του Ερμή τώρα χωρίς το Λούκα Φανιέρο να προχωρήσει. Όταν κάνουμε μια ομάδα θα είμαστε δυνατοί. Ο Ερμής έχει μόνο 15 000 χρέος».

Προσωπικό κέρδος: «Το κέρδος που πήρα από τον Ερμή είναι τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ευχαριστώ αυτούς που είναι μαζί μου στον Ερμή».

 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ