ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βελτίωση άμεσα»

Ο Ερμής δεν ήταν στην καλή του μέρα και δέχθηκε μοιραία την ήττα από την Ανόρθωση, με τον Γιώργο Κοσμά να τονίζει πως πρέπει να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα του για να μη χάσει την εξάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Μετά από ήττα είναι δύσκολο να πεις πολλά. Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο παίξαμε οργανωμένα. Δυστυχώς στην πρώτη στατική φάση δεχθήκαμε γκολ που χάλασε την ηρεμία μας. Δεχθήκαμε εκεί και ένα δεύτερο που δυσκόλεψε τη ζωή μας. Μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο, προσπαθήσαμε και επιστρέψαμε, αλλά πάλι από στατική φάση δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μέλο για να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση κέρδους αλλά δεν το καταφέραμε και έτσι χάθηκε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να βελτιώσουμε πράγματα και να πάρουμε αυτό που στοχεύουμε. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο».

Για τα λάθη στην άμυνα: «Από την αρχή που ήρθα, είδα πως είχε ένα ψηλό ποσοστό γκολ κατά 2,55. Θέλαμε να το βελτιώσουμε αυτό. Είχαμε και απουσίες που δεν καταφέραμε να αναπληρώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε για να αποφεύγουμε λάθη που θα φέρνουν εύκολα γκολ εις βάρος μας». 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ