ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προτιμώ Κύπριο τεχνικό»

Ο Νίκος Παναγιώτου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή. Ο πρόεδρος του σωματείου, Λουκάς Φανιέρος, εξήγησε τους λόγους που έγινε αυτή η αλλαγή, καθώς επίσης και για τις άλλες αλλαγές που έγιναν και θα γίνουν στον Ερμή:

«Ο κ. Παναγιώτου είναι πολύ καλός προπονητής. Του ευχόμαστε να κάνει καλή καριέρα. Είχαμε κάποιες συγκυρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε. Είναι φιλικό το διαζύγιο, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ καλός προπονητής, έκανε πράγματα που έμειναν στην ιστορία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί οι παίκτες να μην είναι καλοί, μπορεί να μην ταιριάζουν; Δεν ξέρω. Κάτι όμως έπρεπε να αλλάξει. Καλή τύχη στο Κ. Παναγιώτου. Όποια ομάδα τον πάρει δεν θα χάσει» ανέφερε αρχικά στον Super ΣΠΟΡ FM και συνεχίζοντας σχολίασε την πιθανότητα να αναλάβει ο Γιώργος Κοσμά:

«Είναι πιθανό. Μίλησα με πάνω από 10 προπονητές. Ο Ερμής είναι περιζήτητος. Έχουμε μια συνεδρία και σε μια ώρα θα αποφασίσουμε. Προτιμώ Κύπριο προπονητή».

Ακολούθως αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σίργκι: «Βρήκε ομάδα στη Ρουμανία. Καλή του τύχη. Όποιος θέλει, μένει στον Ερμή».

Μίλησε και για την ενίσχυση: «Θα δούμε με την επιτροπή. Ο νέος προπονητής θα μας πει τι θέλει»

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ