ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μένουν εννιά τελικοί»

Ο Νίκος Παναγιώτου τόνισε πως δεν είναι θέμα τύχης ο τρόπος που καταφέρνει ο Ερμής να παίρνει βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων του, ενώ θέλησε να στείλει και το μήνυμα πως κάθε αγώνας είναι τελικός από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την προσπάθεια. Μένουν ακόμα εννιά τελικοί. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Αν και δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο μέρος, ούτε εμείς κάναμε ευκαιρίες εκτός από μία φάση με τον Μασίνουα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα για να φτιάξουμε φάσεις, όμως αν και ήμασταν κοντά κάτι μας έλειπε. Για ακόμα μια φορά στα τελευταία λεπτά το πετύχαμε οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα τύχης. Πετύχαμε ένα γκολ που μας έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο. Είμαστε κοντά στον στόχο μας. Τόσο κοντά ώστε να τον υλοποιήσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και την ποιότητα τους, κι έπεται ακόμα μία ενίσχυση με σέντερ φορ στα επόμενα 24ωρα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω γιατί δεν μας αγαπούν όλοι. Αυτή τη στιγμή δεν θα αποχωρήσει κάποιος εκτός αν θέλει ο ίδιος».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ