ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χαλάρωσε και την πάτησε!

Σημαντικές απώλειες για τον Ερμή στο «Τ. Μάρκου» απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση με το τελικό 2-2, ενώ είχε προηγηθεί 2-0. Κακή εμφάνιση σχεδόν σε όλο το ματς, με την Αναγέννηση να αποδεικνύεται παλληκάρι μέσα στο γήπεδο.

Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να βρει ευκαιρίες με Μπριτζίτο και Βέσλεμ, με τον Ερμή να μην κάνει καλό ξεκίνημα. Είχε τη δική του ευκαιρία με τον Ντε Μέλο αλλά σε γενικές γραμμές είχε δεύτερο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο. Όμως όσα δε φέρνει ένα ημίχρονο το φέρνει μια στιγμή με τον Μασίνουα στο 43’ να σκοράρει μετά από σουτ του Ντα Σίλβα που σταμάτησε στο δοκάρι.

Το γκολ έβαλε σε θέση οδηγού τον Ερμή και τη Δερύνεια να πρέπει να πιέσει και είχε άλλη μια πολύ καλή στιγμή με τον Φουρτάδο στο 52’. Δεν ήρθε η ισοφάριση και σε άλλη μια αντεπίθεση ο Ερμή έκανε και δεύτερο γκολ στο 64’ με τον Μασίνουα μετά από γύρισμα του Μαρτίνιουκ. Φάση που στο ξεκίνημά της έπρεπε να σταματήσει καθώς την ώρα που ο Μαρτίνιουκ πήρε την πάσα από τον Ντε Μέλο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στη συνέχεια ο Ερμής κάπου χαλάρωσε, η Δερύνεια βγήκε μαζικά μπροστά και η ροή του αγώνα γύρισε τούμπα! Στο 80’ ο Φουρτάδο κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο να το κάνει γκολ αλλά ο Ερμής δεν αφυπνίστηκε. Έτσι, ο Μπριτζίτο με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνιά ισοφάρισε στο 84’! Οι του Ερμή προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά έχασαν το ρυθμό τους εντελώς και ήταν πια αργά.

Αναγέννηση (Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Χριστοδούλου, Βλασόπουλος, Θεράποντος, Φωτίου, Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο.

Ερμής (Παναγιώτου): Νουρεντινόσκι, Χριστόφ, Μπενγκά, Χριστοφή, Ντε Βρίσε, Μαρτίνιουκ, Μαϊσουράντζε, Λίλλης, Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα, Μασίνουα.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ