ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα τρίποντα ξανά

Μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, ο Ερμής επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας με 2-0 σε βάρος του Άρη στο Τσίρειο για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ντομινίκ Ντα Σίλβα και Άλμπα σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Νίκου Παναγιώτου που έφτασε τους 16 βαθμούς και έπιασε, έστω και προσωρινά, στην πέμπτη θέση τον Απόλλωνα.

Στους τέσσερις βαθμούς και χωρίς νίκη παρέμεινε η «ελαφρά ταξιαρχία» που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Φρέντι Βάντερμπιστ.

Το παιχνίδι
Ο Ερμής ήταν πολύ πιο επικίνδυνος στο πρώτο μέρος του αγώνα. Παρότι ο Άρης κρατούσε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή του, οι «φτεροπόδαροι» όχι μόνο δεν επέτρεψαν να απειληθεί καθόλου η εστία του Στυλιανού, αλλά έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις. Ο Μαρτίνιουκ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 4’ και στη συνέχεια η δράση μπροστά στην εστία του Γκοτ είχε πρωταγωνιστή τον Ντομινίκ, που έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες με όλους τους τρόπους. Στο 17’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, πέντε λεπτά αργότερα είδε τον Γκοτ να τον σταματά σε τετ-α-τετ ενώ στο 44’ αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Ο Ερμής εξακολούθησε να είναι πιο επικίνδυνος και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Αρτάμπε να υποχρεώνει τον Γκοτ σε δύσκολη απόρκουση στο 56’. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 62’ με τον Ντα Σίλβα να εξιλεώνεται για τις προηγούμενες δικές του χαμένες ευκαιρίες στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά την ασταθή απόκρουση του Γκοτ σε σουτ του Μαρτίνιουκ. Ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα μετά το γκολ και μέχρι το 70’ ο Ερμής έχασε άλλες 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Γκοτ να του στερεί τη δυνατότητα προτού ο Γιούσεφ απειλήσει για πρώτη φορά για λογαριασμό του Άρη στο 71’. Πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο, ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Ερμή με τον Άλμπα να καθαρίζει το ματς για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου.

Συνθέσεις
Άρης (Φ. Βάντερμπιστ): Γκότ, Κυριάκου, Θεοφίλου, Παντίδος, Ευσταθίου, Παναγή, Χάρμονι, Μάρτινς (77’ Άλμπα), Ράντου (46’ Αντωνίου), Γιούσεφ, Σκούρτης (61’ Ονίλο).
Ερμής (Ν. Παναγιώτου): Στυλιανού, Χριστόφ, Μπέγκα, Χριστοφή, Ντε Βρίσε, Μπάουμαν, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο (88’ Λίλλης), Άλμπα (78’ Γιαγκουδάκης), Ντομινίκ (67’ Μασίνουα).

 

 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ