ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΕΝΠ καλεί Ντα Σίλβα!

Θέλουν πίσω τον Βραζιλιάνο στο Παραλίμνι

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τη σεζόν 2010-11 η ΕΝΠ πραγματοποίησε μια απ’ τις πιο σπουδαίες μεταγραφές στην ιστορία της. Ο Βραζιλιάνος 27χρονος (τότε) μεσοεπιθετικός Αλεχάντερ Αλφόνσο Ντα Σίλβα (γνωστός και ως Άλεξ Ντα Σίλβα) έβαζε τα φανέλα των «Βυσσινή». Τώρα αφού πέρασαν ακόμη 7 αγωνιστικές περίοδοι η ΕΝΠ θέλει και πάλι την Ντα Σίλβα πίσω.

Η ομάδα του Παραλιμνιού ήρθε για να μείνει και η κίνηση για Ντα Σίλβα τα λέει όλα

Ο Ντα Σίλβα εξελίχθηκε στην ΕΝΠ και έγινε ένας εκ των κορυφαίων ξένων που πέρασαν απ’ την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ομόνοιας, της ΑΕΚ και του Απόλλωνα πέραν από αυτή της ΕΝΠ.

Ένας τραυματισμός όμως που τον κράτησε σε χαμηλά επίπεδα φέτος, και η ηλικία του (τον Αύγουστο θα γίνει 35), σε συνάρτηση με το ψηλό συμβόλαιο του αλλά και την ανάγκη για ενίσχυση του Απόλλωνα, έφεραν τον Άλεξ Ντα Σίλβα στη λίστα με τους άνεργους ποδοσφαιριστές.

Η ΕΝΠ δεν έχασε την ευκαιρία. Προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή και θέλει να τον ντύσει και πάλι στα «Βυσσινή». Μάλιστα ούτε ο Ντα Σίλβα είναι αρνητικός και έτσι εξελίξεις στο κεφάλαιο αυτό θα υπάρξουν και θα είναι άμεσες.

Σίγουρα μια τέτοια μεταγραφή δείχνει και το πλάνο της ΕΝΠ για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Παραλιμνιού ήρθε για να μείνει και με μεταγραφές επιπέδου Ντα Σίλβα σίγουρα μπορεί να πετύχει το στόχο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X