ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: «Η Κυριακή είναι πλέον κοντά!»

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Κάλεσμα στον κόσμο απευθύνει η διοίκηση της Ένωσης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Νέα Σαλαμίνα στο «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

Καλημερίζουμε τους απανταχού φίλους της ΕΝΠ. Τους περήφανους Ενωσίτες στο Παραλίμνι, στην επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και σε όλη την Κύπρο!

Η επιστροφή της ομάδας μας στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας είναι γεγονός και η αντίστροφη μέτρηση για την δίκη μας πρεμιέρα ηχεί στ’ αυτιά μας από το πρωί.

Την ερχόμενη Κυριακή μπαίνουμε σε μία πορεία δύσκολων αγώνων, γιατί η επιστροφή μας δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και αυτό το γνωρίζουμε και δηλώνουμε αποφασισμένοι να το αντιμετωπίσουμε χωρίς κανένα φόβο.

Ο καθένας από εμάς έχει υποχρέωση να δώσει το 100% της θετικής του ενέργειας για να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε για τη φετινή χρονιά.

Η δίψα και η επιθυμία για νίκες και ομαδική επιτυχία είναι για μας στοιχεία δεδομένα.

Επιχειρήσαμε αρκετές ενέργειες εκτός και εντός γηπέδων. Με σοβαρότητα, σταθερά βήματα και σεβασμό στους αντιπάλους μας θέλουμε να επαναφέρουμε την ΕΝΠ στα ψηλά στρώματα της συνείδησης των Κύπριων φιλάθλων.

Την ερχόμενη Κυριακή αρχίζουν οι δικές μας μάχες. Δίνουμε υπόσχεση σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο ότι η ιστορική ΕΝΠ ήρθε για να δώσει χρώμα και ομορφιά στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Φίλοι Ενωσίτες, ζητάμε δημόσια την στήριξη σας. Αγοράστε όλοι τα Εισιτήρια Διαρκείας σας, αγοράστε τα επίσημα προϊόντα μας και ελάτε στο γήπεδο για να δώσουμε όλοι μαζί παρέα την πρώτη μάχη της χρονιάς.

Η Κυριακή είναι πλέον κοντά!

Με σεβασμό
ΔΣ Ε.Ν.Π

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X