ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Παραμελημένη κατηγορία»

Η ΕΝΠ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στην α’ κατηγορία και το μέλος της διοικούσας επιτροπής, μιλώντας στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε:

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Να επιστρέψουμε πίσω στην μεγάλη κατηγορία. Εκεί που ανήκουμε. Η ομάδα δείχνει ότι θα καταφέρει τον στόχο της, ωστόσο θα πω κάτι. Κανείς, μα κανείς δεν ενδιαφέρεται για την Β’ κατηγορία. Είναι μία παραμελημένη κατηγορία. Δεν νοιάζεται κανένας», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία και να μην επιστρέψουμε ξανά στην β’ κατηγορία. Όμως, θα πρέπει κάποιοι να προσπαθήσουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες. Εμείς έχουμε τις χειρότερες αναμνήσεις από την κατηγορία. Αλλά, είναι κρίμα και θα πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή σε αυτή την κατηγορία».

Για την πορεία της ομάδας: «Εμείς το καλοκαίρι επιλέξαμε ένα προπονητή, ο οποίος ξέραμε ότι δώσει χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά των ακαδημιών μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε δικούς μας παίκτες, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Έγινε πολύ καλή δουλειά και είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας, αλλά και το πλάνο που θέσαμε από την αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση