ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προσθέτουμε ακόμα δύο παίκτες»

Έρχεται σήμερα ο Πετκόφ, ενώ περιμένουν μέσα στην εβδιμάδα Ισπανό επιθετικό

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Δόξα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ετοιμάζει τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου, Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου και αρχικά τόνισε:

«Μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία. Κάποιοι παίκτες που ήθελαν περισσότερο χρόνο για να φτάσουν σε καλό επίπεδο, όπως για παράδειγμα ο Σισοκό, αρχίζει σιγά, σιγά να μπαίνει στην ομάδα. Έχουμε προσθέσει δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Ένα κεντρικό αμυντικό και ένα επιθετικό. Ο κεντρικός αμυντικός έρχεται στην Κύπρο σήμερα, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, ενώ ο επιθετικός εντός της εβδομάδας».

Για τον Πετρόπουλο: «Όχι, δεν προχωρά. Κάτι παράδοξο έχει συμβεί. Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή ακολουθήσει κάτι άλλο. Εκεί ήταν το δίλημμα του Πετρόπουλου. Περίμενε κάποια πρόταση από την Ελλάδα, για να ασχοληθεί με κάτι άλλο».

Για τον επιθετικό: «Είναι Ισπανός, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή. Τον περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα».

Για τον Ποπόφ: «Είναι ο αμυντικός που περιμένουμε. Όλοι ξέρουμε την πορεία του από την παρουσία του στην Ελλάδα».

Για το εάν είναι ικανοποιημένοι από την ενίσχυση της ομάδας: «Επενδύσαμε σε Κύπριους ποδοσφαιριστές και έχουμε ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Έχουμε εγκαταλείψει το περσινό μοντέλο. Επιστρέφουμε σε αυτό που έκανε εδώ και χρόνια η Δόξα. Να παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και να επενδύει πάνω τους».

Για τα τηλεοπτικά: «Έχουμε εκχωρήσει τα δικαιώματα μας στην ΚΟΠ και βαδίζουμε με όποια συμφωνία έχει προβεί η ΚΟΠ με την CytaVision. Κρίναμε καλύτερα να δώσουμε τα δικαιώματα μας στην ΚΟΠ και αυτή να μπορέσει να διαπραγματευτεί το πακέτο με την CytaVision. Ο κάθε ένας μόνος του είναι πιο δύσκολο να διαπραγματευτεί για ένα καλό συμβόλαιο, πάρα να υπάρχει ένα πακέτο με ομάδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση