ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωνσταντίνου: «Διψάει για μπάλα ο Σισοκό»

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της Δόξας

24sports team

info@24sports.com.cy

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δόξας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό:

Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ. Απομένει μόνο η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Για την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στα φιλικά:

«Τα φιλικά είναι καθαρά για την τεχνική ηγεσία. Δεν είναι αυτό που θα δούμε στο επίσημο πρωτάθλημα. Παρόλο που έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα στα φιλικά λέμε ότι η Δόξα θα παρουσιαστεί διαφορετική στο πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση του Σισοκό:

«Ο Σισοκό είχε ένα πρόβλημα. Το χειριστήκαμε και του δώσαμε τον απαραίτητο χρόνο για να το ξεπεράσει και φαίνεται πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα. Διψά για να παίξει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στο νέο πρωτάθλημα:

«Η Δόξα πέρσι κινήθηκε σε μια διαφορετική φιλοσοφία. Στηριχτήκαμε σε γνωστούς και έμπειρους παίκτες αλλά δεν μας βγήκε. Ουσιαστικά αποτύχαμε στην ενίσχυση της επίθεσης. Τον Ιανουάριο εντοπίστηκε το πρόβλημα στην επίθεση και φέραμε δυο παίκτες που βοήθησαν.

Φέτος κρατήσαμε μόνο 5-6 παίκτες και τους πλαισιώσαμε με νεαρούς Κύπριους και ξένους μαζί με ένα μικρό αριθμό έμπειρων παικτών. Στοχεύουμε να έχουμε παντρεμένη την εμπειρία με το νεανικό στοιχείο. Σίγουρα κάποιες ομάδες έχουμε ενισχυθεί σημαντικά αλλά στο τέλος της ημέρας ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν μπορείς να ξέρεις που είσαι».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα:

«Από τη στιγμή που εμείς έχουμε εκχωρήσει τη διαχείριση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων στην ΚΟΠ δεν ανησυχούμε. Η ΚΟΠ κινείται με σοβαρότητα. Είναι θέμα καθαρά χειρισμού από μέρους της ΚΟΠ».

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση