ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είναι υποχρέωση της πολιτείας»

Ο προεδρεύων της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» και αρχικά τόνισε:

«Όταν πιστεύεις στην ομάδα σου, μπορείς να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου. Από την άλλη, έγιναν και κάποιες άλλες συγκυρίες, όπως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, οι οποίες βοήθησαν για να γίνει η υπέρβαση των υπερβάσεων. Κάτι παρόμοιο έγινε και πέρσι με τον Εθνικό. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε», είπε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε για τους παράγοντες που συνέβαλαν έτσι ώστε να έρθει η παραμονή:

«Ήταν ένας συνδυασμός παραγόντων. Η απόδοση των ποδοσφαιριστών που ήρθαν τον Ιανουάριο, που προσαρμόστηκαν γρήγορα την ομάδα και δημιούργησαν μία καλή χημεία με αυτούς που ήταν στην ομάδα. Απέδωσε αυτή η χημεία. Από την άλλη, ήταν και ο παράγοντας ψυχολογίας. Όταν κερδίζεις, το ένα αποτέλεσμα φέρνει το άλλο και σου δίνει ώθηση για να παλέψεις».

Για την απόφαση του προέδρου, Κώστας Χριστοδούλου να παραιτηθεί: «Δεν θα μιλήσω εκ μέρους του. Όμως, θα πω κάτι για τον Κώστα Χριστοδούλου. Νομίζω ότι κ. Χριστοδούλου θα πρέπει να κάνει δεύτερές σκέψεις. Σίγουρα, ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από την πίεση που δέχτηκε από όλα τα μέτωπα, όμως όταν ηρεμήσει, θα δει ότι αυτός δεν μπορεί χωρίς την Δόξα και ούτε η Δόξα μπορεί χωρίς αυτόν», είπε και συμπλήρωσε:

«Ο Κώστας Χριστοδούλου είναι μαζί μας από 17 του, σαν ποδοσφαιριστής, διοικητικός παράγοντας, ενώ βοήθησε την ομάδα και με μεταγραφικούς στόχους εδώ και πολλά χρόνια. Είναι κινητήριος δύναμη της Δόξας και αυτό δεν είναι υπερβολή. Είναι πραγματικότητα».

Για το γήπεδο της Δόξας: «Ήδη έχουμε καταθέσει αναθεωρημένα σχέδια στον ΚΟΑ και είχαμε συνάντηση πριν 10 ημέρες με τον οργανισμό. Επίσης, έχει υποβληθεί και εκτίμηση του κόστους, με στόχο να μπούμε στους προϋπολογισμούς του ΚΟΑ. Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι, ότι αυτό δεν είναι μόνο ένα έργο για την Δόξα, αλλά για ολόκληρη την Δυτική Λευκωσία. Το μόνο γήπεδο που υπάρχει στην Λευκωσία και μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως είναι ΓΣΠ. Και κρατούμε στον αναπνευστήρα στον αναπνευστήρα το Μακάρειο στάδιο. Είπαμε και στον ΚΟΑ, ότι το γήπεδο μπορεί να εξελιχθεί σε περηφεριακό Αθλητικό κέντρο και να το χρησιμοποιούν κι άλλες ομάδες, όπως η Ελπίδα Αστρομερίτη».

Για το κόστος: «Το έργο θα στοιχίσει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και είναι εδώ που θέλουμε την κατανόηση του κράτους. Εάν η Δόξα φτιάξει το γήπεδο της, θα σημαίνει ζωή σε 15 κοινότητες της περιοχής. Φανταστείτε, εάν γίνει νέο γήπεδο, πόσα παιδιά θα έρθουν κοντά από τις 15 κοινότητες που λατρεύουν το ποδόσφαιρο; Θα κάνουμε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να δώσει προτεραιότητα στο γήπεδο της Δόξας».

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση