ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άρης: Συμφώνησε με «Α. Παπαδόπουλος», περιμένει την ΚΟΠ

To οικονομικό είναι ο βασικός λόγος για την απόφαση να αλλάξουν έδρα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια πολύ καλή σεζόν ξεκινά τη χρονιά η ομάδα του Άρη, καθώς με την ενίσχυση που έγινε αισιοδοξούν πως οι περσινές περιπέτειες θα είναι μια κακή ανάμνηση.

«Η διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στα δυο γήπεδα είναι πάνω από 60-70χιλ ευρώ για ένα χρόνο».

Όμως, προέκυψε για μια ακόμη φορά πρόβλημα με το γηπεδικό, με τη διοίκηση του σωματείου να έχει αποφασίσει όπως εγκαταλείψει το Τσίρειο και να αγωνιστεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy επικοινώνησε με τον πρόεδρο της «ελαφριάς ταξιαρχίας» κ. Σταύρο Δημοσθένους και μας μίλησε για τα δυο πιο σημαντικά θέματα που αφορούν στην ομάδα του.

Αρχικά για το λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Η ομάδα είναι σε υγιή κατάσταση, οι παίκτες είναι έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για το γηπεδικό, μας ανέφερε πως με την Ανόρθωση έχει επέλθει συμφωνία για χρήση του γηπέδου και εξήγησε το σκεπτικό αυτής της απόφασης:

«Έγιναν επιστολές στην ΚΟΠ για το θέμα του γηπέδου, με την πρώτη απάντηση να είναι αρνητική. Θα κάνουμε όμως ό,τι είναι δυνατό για να καταλάβουν και στην ομοσπονδία το δίκαιο του αιτήματός μας. Η διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στα δυο γήπεδα είναι πάνω από 60-70χιλ ευρώ για ένα χρόνο. Είναι τεράστιο οικονομικό όφελος για την ομάδα αλλά  καλύτερες οι συνθήκες και στο αγωνιστικό αφού πρόκειται για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Στην περσινή σεζόν παίξαμε στο Τσίρειο και σε πολλά παιχνίδια δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο οικονομικό αφού βγάζαμε ζημιά. Ελπίζουμε η ΚΟΠ να αντιληφθεί τη σημασία που έχει για μας αυτό το θέμα και να αποδεχθεί την αλλαγή της έδρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση