ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: «Παίκτη που θα ήθελαν ακόμη και μεγάλες ομάδες»

Υποσχέθηκε μια μεγάλη μεταγραφή στους φίλους της ομάδας ο πρόεδρος του Άρη.

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τον Γιώργο Παττίχη και τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 95:

Για τις ομάδες μας στην Ευρώπη:

«Να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά, θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στις Κυπριακές ομάδες που πέρασαν στους επόμενους γύρους στην Ευρώπη καθώς και την λύπη μου για την ΑΕΛ. Στηρίζουμε τις Κυπριακές ομάδες και μας λύπησε η σφαγή της ΑΕΛ».

Για την επιστροφή του Κύπρου:

«Του Κύπρου τελείωσε ο δανεισμός του ήρθε πίσω στην ομάδα μας, είναι πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής. Έχει ανέβει η ποιότητα των ποδοσφαιριστών και ευελπιστώ ότι θα είναι καλύτερη η χρονιά από πέρσι».

Για την ποιότητα της ομάδας:

«Όταν αναβαίνει η ποιότητα των ποδοσφαιριστών τότε η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι και πρόπερσι. Έχω πει πολλές φορές ότι με τον ελάχιστο κόσμο που έχουμε και το μικρό μπάτζετ δεν είναι εύκολο να λέμε για εξάδα ή Ευρώπη. Στόχος είναι να παραμείνουμε αλλά όχι με τόσο δραματικό τρόπο όπως πέρσι που είμασταν με την ψυχή στο στόμα. Η ομάδα έχει στηθεί για μια πιο εύκολη παραμονή στην Α’ κατηγορία».

Για ένα μεγάλο παίκτη που είναι κοντά:

«Την Τετάρτη θα έχουμε ραντεβού στην Αθήνα με ένα σημαντικό εκπρόσωπο. Αν όλα πάνε καλά θα μας δώσει ένα πολύ δυνατό όνομα για δανεισμό για ένα χρόνο. Θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι παίκτης που θα τον ζήλευαν ομάδες που είναι στην Ευρώπη. Να πούμε ότι έχουμε φέρει ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες, νομίζω ότι αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές αποδώσουν στο γήπεδο όπως πιστεύουμε θα πάει πολύ καλά η ομάδα».

Για τα τηλεοπτικά:

«Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με την ΚΟΠ TV μετά τις μελέτες που κάναμε».

Για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα:

«Αυτό που κάνουνε οι Ομονοιάτες ή οποιοσδήποτε καλός φίλαθλος είναι αυτό που ζηλεύω, είναι αυτό που όλοι οι πρόεδροι θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα του. Αξίζει μπράβο στα παιδιά που πήγαν περισσότεροι από 8χιλιάδες σε ένα φιλικό. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα, αυτό τον κόσμο θέλουμε και θα βοηθήσει και οικονομικά τα σωματεία».

Για το αυριανό φιλικό:

«Αύριο βάλαμε το φιλικό σε καλή ώρα, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Ομόνοια θέλει να δείξει ότι είναι σε καλό δρόμο, θα είναι δυνατό παιχνίδι. Έχουν προπωληθεί ήδη 4 χιλιάδες εισιτήρια. Αύριο θα αγωνιστούν και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα που έχουμε φέρει».

Για τον Νικόλα Μαρτίδη:

«Η δουλειά που κάνει ο Νικόλας είναι γνωστή από πέρσι, κοιμάται και ξυπνάει και σκέφτεται πως θα βοηθήσει την ομάδα. Κρατά την ομάδα συνέχεια σε εγρήγορση, ήδη έχει αρχίσει να έχει το πλάνο στο μυαλό του και αυτό θα δείξει. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο άνετοι από πέρσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση