ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: Ο Κρίστης διευκρινίζει

Ο Θεοφίλου για το φιλικό Άρης-Ανόρθωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κρίστης Θεοφίλου διευκρινίζει πως το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την Ανόρθωση δεν είναι η τιμητική του απλά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Αγαπημένοι μου φίλαθλοι φίλοι, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το Σάββατο στο φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση δεν πρόκειται για τον αγώνα της τιμητικής μου προσφοράς, αλλά για το τελευταίο επίσημο μου παιχνίδι με την φανέλα του Άρη. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι έχει γίνει λάθος διατύπωση όσον άφορα τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου, με σκοπό την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων. Θα ακολουθήσει σε μεταγενέστερο στάδιο καθορισμένος αγώνας για την τιμητική μου προσφορά.

Επι της ευκαιρίας θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα απο την καρδιά μου για τα εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που έχω λάβει το τελευταίο 24ωρο, μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης μου σαν ποδοσφαιριστής απο τα γήπεδα. Η αγάπη και οι ευχές όλων σας, συνοδοιπόροι στην μετέπειτα πορεία της ζωής μου, τόσο εντός όσο και εκτός απο τα γήπεδα. Σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω με τον δικό μου τρόπο την προσφορά μου στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση