ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στάροβλαχ: «Δεν μπορεί να αμυνθεί ο Απόλλωνας, συμβουλεύω την Ζελέζνιτσαρ να παίξει επιθετικά»

O 62χρονος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της Ζελέζνιτσαρ στις διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα

Σάββας Λαζανιάς

Ο Βόσνιος πρώην προπονητής του Απόλλωνα, Νέναντ Στάροβλαχ, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της Βοσνίας και σκιαγράφησε την ομάδα της Λεμεσού ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Ζελέζνιτσαρ. Ο Στάροβλαχ θήτευσε και στον πάγκο της αντιπάλου του Απόλλωνα στο παρελθόν.

«Με καλούν από τον Απόλλωνα, με καλούν οι δημοσιογράφοι. Μόλις δω έναν άγνωστο αριθμό από την Κύπρο, δεν θα απαντήσω. Ξέρω ότι θα με ρωτήσουν για τα ελαττώματα της Ζελέζνιτσαρ και δεν θέλω να τους τα αποκαλύψω», ήταν αρχική τοποθέτηση του Στάροβλαχ.

Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η αχίλλειος πτέρνα του Απόλλωνα είναι το αριστερό του άκρο

Για το προφίλ του Απόλλωνα: «Ο Απόλλων έχει μια εξαιρετική και έμπειρη ομάδα. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι στα 31. Μόνο οι τρεις παίκτες είναι κάτω των 30 ετών. Οι δυο αμυντικοί της ομάδας, Γιούστε και Ρομπέρζ προωθούνται αρκετά και μπορούν να κάνουν τη ζημιά από τα στημένα. Ο Αντόν Μαγκλίτσα είναι ο πιο επικίνδυνος στην επίθεση μαζί με τον Φώτη Παπούλη, που παίζει πίσω από τον επιθετικό. Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί του ζευγαριού».

Για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή: «Έχουν αρκετούς τεχνίτες παίκτες που ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά είναι αρκετά αργή ομάδα. Δεν έχουν έναν γρήγορο παίκτη, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Θα συμβούλευα τους παίκτες του Zeljeznicar να τους επιτεθούν από το πρώτο λεπτό, δεν μπορούν να αμυνθούν. Συμβουλεύω τους παίκτες να επιτεθούν στην αριστερή πλευρά του Απόλλωνα, υπάρχει αρκετός χώρος».

Για τον επαναλητπικό στην Κύπρο: «Η Λευκωσία απέχει 75 χιλιόμετρα από τη Λεμεσό. Αυτό είναι σίγουρα καλό για την ομάδα μας, θα υπάρξουν λιγότεροι οπαδοί του Απόλλωνα. Η υψηλή θερμοκρασία στην Κύπρο θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα για τους παίκτες της Zeljina».ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X