ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σκέμπρι: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» (vid)

Δεν ενδιαφέρεται να αποχωρήσει από το νησί μας, παρά τις προτάσεις Ελληνικών ομάδων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Σκέμπρι ήταν πολύ ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας και μιλώντας στη μεικτή ζώνη στους δημοσιογράφους σχολίασε τα συναισθήματά του και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Απόλλωνα. 

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του: 

Για τα συναισθήματά του και την πρόκριση: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι γιατί κάναμε πολλές θυσίες. Και πέρσι ήμασταν εδώ, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετικό. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με την πρόκριση επί της Μίτζιλαντ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε μακριά».

Για τον αποψινό αγώνα και την απόδοση της ομάδας: «Ο Απόλλωνας κυριάρχησε σήμερα, δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για παλαιότερες δηλώσεις του που αφορούσαν ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον ίδιο: «Ναι υπήρχαν, όπως έχω πει, κάποιες προτάσεις, όπως με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου, αλλά δεν ενδιαφέρομαι να φύγω από την Κύπρο. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους οπαδούς του Απόλλωνα: «Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που ήρθαν. Δεν είναι εύκολο να έρχονται από τη Λεμεσό στη Λευκωσία. Δυστυχώς εκτός από την απόσταση που θες μια ώρα να έρθεις στο γήπεδο, είναι και η κάρτα φιλάθλου. Εύχομαι τα γήπεδα να είναι γεμάτα όπως όταν πρωτοήρθα στη Κύπρο το 2012. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στους φιλάθλους μας που είναι πάντα δίπλα μας και την οικογένεια του Απόλλωνα, το προσωπικό και τον Πρόεδρο που κάνει τη δουλειά πίσω από τις κάμερες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X