ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μίντιλαντ: Μπροστά βάζει, πίσω μπάζει (vid)

Η Μίντιλαντ είχε να δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα στην έδρα της απέναντι στην πρωτοπόρο του Δανέζικου πρωταθλήματος, Νόρτζελαντ.

Η Μίντιλαντ είχε να δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα στην έδρα της απέναντι στην πρωτοπόρο του Δανέζικου πρωταθλήματος, Νόρτζελαντ. Η αντίπαλος του Απόλλωνα στα play-offs έδειξε τόσο τα επιθετικά της προτερήματα όσο και τις αμυντικές της αδυναμίες.

Η ομάδα του Θόρουπ ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα αφού μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κορκσμαρ δείχνοντας έτσι τις προθέσεις της. Οι «λύκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 20’ έκαναν το 2-0 με τον Νίσσεν δείχνοντας έτσι να καθαρίζουν τον αγώνα. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο η Μίντιλαντ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ονουάτσου σκοτώνοντας έτσι τις ελπίδες της Νόρτζελαντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίντιλαντ έδειξε ότι θα διέλυε την αντίπαλό της αφού μόλις στο 53’ ο Ονουάτσου έκανε το 4-0. Κάπου εκεί τα δεδομένα άλλαξαν αφού οι ποδοσφαιριστές του Θόρουπ θεώρησαν ότι τελείωσε ο αγώνας και έβαλαν στο μυαλό τους τον Απόλλων. Ωστόσο δύο γκολ του Ντονιόχ στο 66’ και στο 80’ άλλαξαν τα δεδομένα στον αγώνα. Μάλιστα η Νόρτζελαντ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 95’ αγχώνοντας για τα καλά την Μίντιλαντ. Τελικά ο αγώνας έληξε με την αντίπαλο του Απόλλωνα να παίρνει την νίκη με 4-3.

Οι Δανοί έρχονται στην Κύπρο με άγριες διαθέσεις και πρόθεση να επιτεθούν ωστόσο η απάντηση της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή πρέπει να είναι η εκμετάλλευση των αμυντικών αδυναμιών της Μίντιλαντ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση