ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κιννής: «Κάνουμε σκέψεις για τερματοφύλακα»

«Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, που τον θέλουμε πάρα πολύ και θα πάμε στην Λάρνακα για να τον κατακτήσουμε»

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ και ο στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95, ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι οι κυπελλούχοι κάνουν σκέψεις για να φέρουν τερματοφύλακα, με τα τραυματισμό του Κίσσα, ενώ ο Άλεφ Ντος Σάντος θα είναι εκτός από τον αυριανό αγώνα.

«Προτεραιότητα είναι το αυριανό παιχνίδι. Σίγουρα, εάν καταφέρουμε να προκριθούμε στην Ευρώπη θα είναι μία μεγάλη οικονομική βοήθεια. Όμως, πρώτα βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Που τον θέλουμε πάρα πολύ και θα πάμε στην Λάρνακα για να τον κατακτήσουμε», τόνισε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Από την στιγμή που το κατακτήσαμε την περσινή περίοδο, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Σίγουρα, τέτοια παιχνίδια, εκτός από τον τίτλο, σου δίνει και καλή ψυχολογία για την συνέχεια, εάν και εφόσον κατακτήσεις τον τίτλο».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Δυστυχώς δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Είναι κρίμα, τέτοια παιχνίδια, που κρίνουν ένα τίτλο να μην έχει κόσμο».

Για το αν ο Σωφρόνης Αυγουστή δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν αρκετά μέχρι τώρα: «Θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο προπονητής. Αυτό που ξέρω είναι ότι και ο ίδιος θέλει να κατακτήσει τον τίτλο. Άρα, θα παρατάξει αυτούς που πιστεύει για να κατακτήσει τον τίτλο».

Για τον τραυματισμό: «Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός και θα δούμε τις επόμενες πώς θα πάει. Για τον αυριανό αγώνα είναι σίγουρα εκτός. Και να μπορούσε να αγωνιστεί δεν θα ρισκάραμε την συμμετοχή του».

Για τον Φώτη Παπουλή: «Όχι δεν θα είναι έτοιμος για τα πλέι -οφ. Είναι αρκετά γρήγορα για τον Φώτη. Θέλουμε να είναι απόλυτα έτοιμος και μετά να μπει στο γήπεδο».

Για τους παίκτες που πήγαν δανεικοί: «Είναι πάρα πολύ καλό για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, γιατί θα πάρουν κάποια αγωνιστικά λεπτά. Σε άλλες ομάδες θα πάρουν περισσότερο χρόνο, απ’ ότι θα έπαιρναν στον Απόλλωνα. Και επειδή τους πιστεύουμε, θέλουμε να πάρουν λεπτά στα πόδια τους και να έρθουν πίσω πιο έτοιμοι».

Για το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα: «Είναι μία σκέψη που κάνουμε, μετά τον τραυματισμό του Τάσου. Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός που χρειάζεται προσοχή. Και επειδή δεν θέλουμε να έχουν κάποιο κενό, κάνουμε σκέψεις να φέρουμε κάποιο τερματοφύλακα».

Για τον προγραμματισμό: «Ουσιαστικά έχουμε ολοκληρώσει, όμως ποτέ μην λες ποτέ. Αν προκύψει κάτι καλό, που θα θέλει ο προπονητής μας, τότε θα προχωρήσουμε. Όμως, ουσιαστικά τελειώσαμε».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση