ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κιννής: «Ακόμα πιο δυνατή η ομάδα τώρα»

Τι είπε για Μαρτίνες, Χάμπο και Άλαν

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας έκανε αρκετές κινήσεις χθες για να ενισχύσει το ρόστερ του, ενόψει της δύσκολης συνεχείας. Βέβαια, είχε και την απώλεια του Χάμπου, που ως γνωστόν συνεχίζει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

Όλα αυτά, τα σχολίασε ο εκ των αντιπροέδρων της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95:

«Είναι ποδοσφαιριστές που θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Κάποιους τους γνωρίζουμε και κάποιους όχι. Όμως, ο προπονητής μας τους είδε και πιστεύει ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά.

Ακολούθως, σχολίασε την μεταγραφή του Άλαν Ροντρίγκες από την Λίβερπουλ: «Νομίζω ότι πολύ σημαντικό να έχουμε στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές τέτοιας εμβέλειας. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας. Και από την άλλη, είναι σημαντικό που έχουμε συνεργασία με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως την Λίβερπουλ», είπε και συμπλήρωσε:

«Όταν ένας προπονητής σαν ο Κλοπ λέει αυτά τα πράγματα, εμείς τι μπορούμε να πούμε. Σίγουρα, περιμέναμε να κλείσουμε αυτό τον παίκτη και μετά να συναινέσουμε για την μεταγραφή του Χάμπου».

Για την παραχώρηση του Χάμπου: «Δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που δεν θέλει τον Χάμπο, πόσο μάλλον εμείς που είναι δικό μας παιδί. Από την άλλη, δεν μπορούμε να στερήσουμε το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο Χάμπος ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και να πάει σε ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Απλά, να ξέρει ο κόσμος ότι θα κερδίσει και η ομάδα μας από την μεταγραφή του Χάμπου».

Αν έχει όρο στο συμβόλαιο για αγορά από την Εστορίλ: «Ναι, υπάρχουν κάποιοι όροι που έχουμε βάλει την συμφωνία και να μείνουν ικανοποιημένοι, τότε θα μπορούν όταν δώσουν ένα μεγάλο ποσό να πάρουν τα δικαιώματα του».

Για την μεταγραφή του Μαρτίνες: «Ίσως είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού. Ξέρουμε όλοι την αξία του Μαρτίνες. Τον θέλαμε από την περσινή περίοδο, αλλά δεν καταφέραμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Σίγουρα, η παρουσία του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα».

Για την ανακοίνωση του Ρουμάνου τερματοφύλακα: «Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να ανακοινωθεί»

Ο απολογισμός, μετά και αυτές τις προσθήκες: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή και πριν από αυτές τις προσθήκες και εξ ου η πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League. Η πρόκριση στους ομίλους μας έδωσε την οικονομική άνεση να κάνουμε κάποιες υπερβάσης και να κάνουμε πιο δυνατή την ομάδα, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση