ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Τα 15 τρόπαια και αυτό που λείπει

Η πρόκριση στους ομίλους και το πρωτάθλημα οι επόμενοι στόχοι

Η νοοτροπία του κυνηγώ κάθε τρόπαιο που υπάρχει μπροστά μου είναι πλέον φανερό πως έχει περάσει στα αποδυτήρια του Απόλλωνα και ο τρόπος που πάλεψαν με δέκα παίκτες να κερδίσουν το σούπερ καπ ήταν μια ακόμα απόδειξη.

Δε θα τα καταφέρνουν πάντα, κανείς δε γίνεται να τα καταφέρνει πάντα, όμως και μόνο το γεγονός πως προσπάθησαν μέχρι τέλους θα ήταν αρκετό για να νιώθουν ικανοποιημένοι. Ο Νίκος Κίρζης μπορεί να καυχιέται πως επί της προεδρίας του κατακτήθηκε το 1/3 των ποδοσφαιρικών τίτλων στην ιστορία του Απόλλωνα, καθώς αυτό το σούπερ καπ ήταν ο 15ος τίτλος. Τρία πρωταθλήματα, εννιά κύπελλα και τρία σούπερ καπ. Ο Νίκος Κίρζης συνεισέφερε σε αυτό τον αριθμό τρία κύπελλα και δυο σούπερ καπ, γεγονός που τον καθιστά τον πιο… παραγωγικό πρόεδρο από την άποψη απόλυτων αριθμών.

Όμως δεν είναι αυτό το ουσιώδες στον Απόλλωνα αυτή τη στιγμή, αλλά η επόμενη μέρα. Που φέρνει τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού να υποδέχονται τη Μίντιλαντ για τα play offs του Europa League με σαφή στόχο να μπουν στους ομίλους. Είναι η δόξα, η συνέχεια της παραμονής της ομάδας στο ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και τα, σημαντικά, επιπλέον έσοδα που θα δώσουν μια οικονομική άνεση χρήσιμη για το μεγάλο στόχο της χρονιάς. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα ανοίξει την προοπτική διεκδίκησης των εσόδων του Champions League.

Είναι τεράστιας σημασίας να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, αφού σε συνδυασμό με την έναρξη των έργων για το νέο γήπεδο θα γιγαντώσει τις προοπτικές της εταιρείας αρχικά και, αν γίνει σωστή διαχείριση της κατάστασης, την ίδια την εταιρεία στη συνέχεια. Ο Νίκος Κίρζης το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και φέτος είναι αποφασισμένοι όλοι στην ομάδα να το κυνηγήσουν όσο δεν πάει.

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά μπροστά, με τους ιθύνοντες ανάλογα και με την κατάληξη των αγώνων με τη Μίντιλαντ να σκέφτονται και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης. Πρόκειται για δυο κρίσιμες εβδομάδες αυτές που έπονται.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση