ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλωνας: «Πίστη στις δυνατοτητές μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα μίλησε στα ΜΜΕ κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο πριν αυτή ταξιδέψει για Σκωτία. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε ότι ο Απόλλωνας πάει στην Σκωτία για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 95,0 και του 24sports.com.cy, Ονησίφορος Σταύρου βρέθηκε στο αεροδρόμιο και μας μετέφερε όλα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Για τον στόχο:

«Να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ η παρουσία τόσων μέσων δείχνει ότι έχουμε μεγαλώσει πάρα πολύ. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε μια δύσκολη Βρετανική ομάδα, έχουν το πλεονέκτημα αλλά δεν είμαστε χαμένοι από χέρι, πάμε εκεί για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες:

«Δεν είναι πρωτάθλημα που χρειαζόμαστε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα αλλά πάμε εκεί αποφασισμένοι δυνατοί και έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας»

Για τους τραυματίες:

«Αγγελή, Μακρίδης και Παπουλής είναι εκτός, τα πράγματα βαίνουν καλώς και για τους τρείς και ελπίζουμε να τους έχουμε μέχρι το τέλος του Αυγούστου»

Για τον Γιάκολιτς:

«Πέρασε από εργομετρικά και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, όταν κληθεί από τον Κ. Αυγουστή να αγωνιστεί θα το πράξει».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X