ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Το γνωστό ερωτηματικό

Ο στόχος είναι αυτονόητος και δεν χρειάζεται να το λέμε συνεχώς. Νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Μόνο την Μίντιλαντ σκέφτονται στον Απόλλωνα. Ο αγώνας της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικός και οι κυπελλούχοι προετοιμάζονται για να είναι πανέτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο στόχος είναι αυτονόητος και δεν χρειάζεται να το λέμε συνεχώς. Νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουν τον αγώνα της Πέμπτης στον Απόλλωνα. Γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς μάζεψαν αρκετά στοιχεία για τους Δανούς και ξέρουν ότι η Μίντιλαντ είναι πολύ καλή ομάδα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή καταστρώνει τα πλάνα και έχει τα γνωστά δεδομένα προβλήματα, αφού θα είναι εκτός οι τραυματίες Άλεφ και Κίσσας, αλλά και οι Αγγελή, Μακρίδης και Παπουλής που δεν έχουν αποθεραπευτεί ακόμα.

Το ευχάριστο για τον Κύπριο τεχνικό είναι η επιστροφή του Εστεμπάν Σακέτι, καθώς δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αμπερτίν στο Αρένα, λόγω της αποβολής του στην Σκωτία. Το δυσάρεστο είναι ότι ο Σωφρονης δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο και αυτό θα είναι πρόβλημα. Όμως, θα βρουν τον τρόπο να το ξεπεράσουν όπως έγινε στον προηγούμενο αγώνα.

Με όλα αυτά, τα πλάνα του νεαρού προπονητή δεν αναμένεται να αλλάξουν, σε σχέση με τους πρώτους αγώνες. Και μάλιστα, μόνο μία θέση φαίνεται να «παίζεται». Αυτή του ακραίου επιθετικού που διεκδικούν οι Γιάκολιτς και Σαρδινέρο. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι «κρατημένες».

Δηλαδή, ο Βάλε στο τέρμα. Στα άκρα της άμυνας Πέδρο και Ζάντερ. Στο κέντρο της άμυνας Ρομπέρζ και Γιούστε. Αμυντικά χαφ Σακέτι και Χάμπος, με τον Ντα Σίλβα πιο μπροστά. Ο Σκέμπρι αριστερά στην επίθεση και ο Μάγκλιστα στην κορυφή.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση