ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Θέλει να ενισχύσει και την διοίκηση

Έχει προσεγγίσει ήδη πρώην μεγαλομέτοχους και πρώην προέδρους, αλλά και άτομα που ήταν σε παλιές διοικήσεις

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα προγραμματίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη και να διεκδικήσει μία καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και τους εγχώριους τίτλους. Φέτος η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αυτό έχει απογοητεύσει, αλλά ταυτόχρονα πείσμωσε τους ανθρώπους των «κυανόλευκων».

Ο Νίκος Κίρζης θέλει να ενισχύσει τον Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα

Όπως πληροφορούμαστε, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, δεν θέλει να ενισχύσει μόνο την ομάδα, αλλά και την διοίκηση. Θέλει βασικά να προσθέσει στο διοικητικό συμβούλιο άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν σε όλους τους τομείς την ομάδα.

Άτομα που διετέλεσαν μεγαλομέτοχοι της εταιρείας, πρόεδροι ή που υπηρέτησαν παλιά διοικητικά συμβούλια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Με την κίνηση αυτή, ο κ. Κίρζης θέλει να φέρει κοντά στην ομάδα επιφανείς Απολλωνίστες, έτσι ώστε να έχει δυνατούς συμπαίκτες σε αυτή τη νέα προσπάθεια που θα κάνει.

Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για τις προθέσεις αυτών των ατόμων, αλλά επειδή είναι παράγοντες που έχουν παθολογική αγάπη για τον Απόλλωνα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κάποιοι από αυτούς να αποδεχτούν το κάλεσμα του Νίκου Κίρζη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X