ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Θα ενισχυθεί κι άλλο

O 21χρονος Βελγο-Ιταλός επιθετικός Λούκα Πολίτζι πολύ πιθανόν να αποκτηθεί

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα μπορεί να έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα με την Αμπερτίν, ωστόσο η επιτροπή προγραμματισμού δεν σταμάτησε να βλέπει και τα θέματα της ενίσχυσης.

Οι κυπελλούχοι έχουν ακόμη μία κενή θέση για τον κατάλογο Α’ και υπάρχει πρόθεση να καλυφθεί με μία νέα προσθήκη. Βέβαια, κοιτάζουν και παίκτες κάτω των 22, που θα μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του 21χρονου Βελγο-Ιταλού επιθετικού Λούκα Πολίτζι. Ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις γραμμές της επίθεσης και βρίσκεται στα υπόψη.

Έχει αρκετές πιθανότητες να αποκτηθεί και οι πληροφορίες λένε εάν ο Απόλλωνας προχωρήσει στην Ευρώπη ο συγκεκριμένος παίκτης θα αποκτηθεί, έτσι ώστε ο Σωφρόνης Αυγουστή να έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεση του.

Αναφορικά με την θέση που έμεινε στον κατάλογο Α’, δεν είναι ξεκάθαρο που θα ενισχυθεί ο Απόλλωνας. Η επιτροπή προγραμματισμού κοιτάζει τόσο για κεντρικό αμυντικό, όσο και για «κόφτη». Ένα box to box βασικά, που θα μπορεί να ενώνει τις δύο γραμμές.

Εκεί υπάρχουν τρεις επιλογές (Σακέτι, Χάμπος και Άλεφ), συν τους Ρέινολτς και Μακρίδης. Για τον Σκωτσέζο υπάρχει η σκέψη να πάει κάπου δανεικός.

Από την άλλη, στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Ρομπέρζ, Γιούστε, αλλά και ο Αγγελή που επιστρέφει σύντομά. Ενώ, υπάρχει και η επιλογή του Χάμπου.

Συνεπώς, θα περιμένουμε να δούμε που θα γίνει τελικά η επιλογή. Προσωπικά, θεωρούμε ότι η περισσότερη ανάγκη είναι στον άξονα, διότι εκεί είναι που έρχονται οι περισσότερες απώλειες.

Ενώ, η ομάδα χρειάζεται ένα παίκτη στην συγκεκριμένη θέση που θα μπορεί να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά απ’ ότι κάνει ο Σακέτι, ο Χάμπος, αλλά και ο Άλεφ. Να μπορεί να μαρκάρει, αλλά και να οργανώνει καλά.

Χορηγοί μεταδόσεων

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X