ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Παραπομπή για ρατσιστική συμπεριφορά και...κίνδυνοι

Με ανακοίνωση ζητά ο επίσημος Απόλλωνας να προστατεύσει ο κόσμος την ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας του ότι έχει παραπεμφθεί για ρατσιστική συμπεριφορά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ και σε περίπτωση νέας παραπομπής για τον ίδιο λόγο, θα επιβληθεί στην ομάδα τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο. Σε ενδεχόμενη περίπτωση τρίτης παραπομπής για ρατσιστική συμπεριφορά, θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί!

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι της ομάδας μας, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της με τον Απόλλωνα να βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων του. Στις τελευταίες αγωνιστικές οι οποίες έχουν απομείνει, σας καλούμε όπως επιδείξετε την πρέπουσα συμπεριφορά, έτσι ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο ότι με κόπους και θυσίες πέτυχαν μέχρι στιγμής εντός αγωνιστικού χώρου οι ποδοσφαιριστές μας.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος έχει παραπεμφθεί στη Δικαστική Επιτροπή για ρατσιστική συμπεριφορά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ. Σε περίπτωση νέας παραπομπής για τον ίδιο ακριβώς λόγο, θα επιβληθεί στην ομάδα μας τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, ενώ σε περίπτωση τρίτης παραπομπής για ρατσιστική συμπεριφορά θα της αφαιρεθούν τρεις (3) βαθμοί!

Καταρχάς αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι ανεπίτρεπτη και ως διοίκηση την καταδικάζουμε. Είναι προσβλητικό και ταυτόχρονα εγκληματικό εν έτει 2018 να υπάρχουν τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές. Οφείλουμε από τον αποψινό (22/4) αλλά και στους επόμενους αγώνες να προσέχουμε ο καθένας μας και τον διπλανό του για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παγίδα.

Αποτρέψτε τον διπλανό σας στο να γίνει η αφορμή και να χαθεί οποιοσδήποτε κερδισμένος βαθμός στον αγωνιστικό χώρο. Σεβαστείτε τον κόπο και ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι παλεύουν για να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεζέρβες

Ρεζέρβες

Η άποψη του Σοφρώνη Αυγουστή για το επίπεδο της δεύτερης ομάδας του Απόλλωνα
24sports team
 |  HOT SPOT
X